למה רק לי עוד לא עניתם???? :(

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• למה רק לי עוד לא עניתם???? :(
    ליאור
    02/03/2010

חיליק/עמית - ממש זקוקה לחוות דעתכם!

ההתלבטות קשה בין העגלות הבאות::
    1. chico living - 2010 - התרשמתי מאוד, נוחה, קלה (יחסית) נראית די מושלמת לכל צרכי האם והתינוק מגיל לידה והלאה. היא די חדשה ואין הרבה חוות דעת עליה. מבין היקרות (4100 ) ! אבל נראית איכותית מאוד. מוכר באחת החנויות אמר לי שהסל קל שלה לא טוב. זה נכון??
    2. streety של בבה קונפורט - נראית גם עגלה מצויינת, קטנה קצת יותר, גם בגודל האמבטיה וגם השלד...ובכל זאת- עדיין מתלבטת...גם הדגם החדש-mila נראה מצויין רק נראה שהגלגלים ממש קטנים ודי "גלגלי צעצוע" כאלו...מכירים?
    3. פג החדשה 2010 - יש לי 2 חברות במשרד בהריון ששתיהן סגרו על העגלה ואמרו שהיא פשוט מושלמת ! (האמת שלא בדקתי כי אני כבר מתחילה להתבלבל נורא )..
    4. chico cortina - אחרונה חביבה- שראיתי מלא תגובות חיוביות אבל בחנות היתה נראית לי די מיושנת (קורטינה..כשמה כן היא ).המוכרת בחנות אמרה שאין בכלל מה להשוות בין השאר!
    בבקשה - שמישהו יגיד לי איזו מהן הכי מומלצת לדעתו!! ואיזו חסרונות ידועים יש בכל אחת!
    תודה ענקית על העזרה!!! וחג שמייח לכולם! :)
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי ליאור

חיליק דובדבני
    02/03/2010

ראשית על פניו כל העגלות שכתבת מצויינות! הן טובות ונחשבות איכותיות.
    הצ'יקו ליווינג היא עגלה חדשה ואיני מכיר אותה- למרות שצ'יקו על פי רוב מייצרים עגלות איכותיות קשה לי להמליץ על עגלה חדשה שאיני מכיר
    סטריטי - עגלה טובה וקלילה- מתקפלת באופן קטן יפה ונוח. כבר רצה למעלה משנה ויש עליה תגובות טובות
    צ'יקו קורטינה- עגלה וותיקה אמינה מאד אמנם מיושנת לעומת החדשות אבל מומלצת ולא מתקלקלת.
    פג פרגו- אם מדובר על המודולר טריפיקס!! עגלה מצויינת ואמינה מאד

היתי ממליץ להסתכל גם על קאם קומבי פמילי-עגלה מעולה וממותגת פחות משווקת בארץ- מיוצרת כולה באיטליה ומחירה זול יחסית למתחרות-איכותית ומולצת מאד
    לך על איטלקיה או פג או קאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חיליק -

ליאור
    03/03/2010

ראשית, תודה רבה על תשובתך,
    האמת היא שאני מאוד נדלקתי על הצ'יקו ליבינג 2010 - אך כששאלתי מוכר באיזו חנות ואמר שיברר לי עליה, חזר עם תשובה שהסל קל שלה לא הכי טוב (בזוית חדה...??) ושהסגירה והפתיחה של השלד הופך קשה עם הזמן כמו שהיה בדגם הקודם לה.
    מאוד התאכזבתי...ולכן אני עוד יותר מאשמח אם תוכל לקבל דעות נוספות עליה מהקולגות שלך ולעדכן אותי, זה מאוד יעזור.
    שוב תודה רבה על העזרה אין לך מושג כמה שזה מקל כשיש אדם מקצועי שניתן לסמוך על דעתו ונסיונו בנושא כל כך רגיש בעיקר לאמא בפעם הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לאור

חיליק דובדבני
    03/03/2010

אני מבין את התרגשותך- זה רגיל ובהחלט מוצדק
    אחזור שוב על דברי
    כעקרון מוצרי צ'יקו נחשבים טובים וממותגים. גם שירות היבואן - דוורון- הוא טוב ורציני.
    צ'יקו ליווינג 2010 היא עגלה חדשה- לא מוכרת מבחינת נתוני שימוש-שביעות רצון ואחוז תקלות- כי היא עדיין חדשה
    אני לא רוצה להמליץ על מוצר בלי נתונים ולכן איני יכול באמת להמליץ או לשלול-מה גם שאיני היבואן ואני נטול אינטרס מכירתי :-)
    צ'יקו ככלל נחשב יצרן טוב ואמין. האם העגלה החדשה תהייה מדהימה או פחות מוצלחת איני יודע כרגע
    האם בדקת את פג פרגו? אינגליזינה? קאם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאור

עמית מנדלוביץ
    03/03/2010

לפי דעתי לכי על אחת מה"צ'יקו" זה מה שאני הייתי עושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עמית -

ליאור
    03/03/2010

ראשית, תודה רבה על תשובתך,
    האמת היא שאני מאוד נדלקתי על הצ'יקו ליבינג 2010 - אך כששאלתי מוכר באיזו חנות ואמר שיברר לי עליה, חזר עם תשובה שהסל קל שלה לא הכי טוב (בזוית חדה...??) ושהסגירה והפתיחה של השלד הופך קשה עם הזמן כמו שהיה בדגם הקודם לה.
    מאוד התאכזבתי...ולכן אני עוד יותר מאשמח אם תוכל לקבל דעות נוספות עליה מהקולגות שלך ולעדכן אותי, זה מאוד יעזור.
    שוב תודה רבה על העזרה אין לך מושג כמה שזה מקל כשיש אדם מקצועי שניתן לסמוך על דעתו ונסיונו בנושא כל כך רגיש בעיקר לאמא בפעם הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו