מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה -עמית מנדלוביץ03/03/2010
בשבועות האחרונים אני גיליתי עגלה שלא הכרתי בשם "קאם פולסר" -עגלת פרימיום ברמה גבוהה ביותר-לקחתי ועשיתי השוואה מול עגלות איטלקיות אחרות וראיתי שיש פה משהו יותר טוב,יותר איכותי,והרבה יותר משתלם-אני ממליץ אל תיקנו עגלה מודולרית עד שתיראו את ה"קאם פולסר"-דרך אגב באירופה היא נחשבת לעגלה מובילה ובצדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד אחת של קאם
חיליק דובדבני03/03/2010גם הקאם קומבי פמילי- עגלת המותג CAM המוכרת והאמינה- שממש ממש דומה לפג מודולר טריפיקס. איכותית , חדשנית קלה מאד נוחה לתיפעול
מיוצרת כל כולה באיטליה - לא בסין!!
ובמחיר זול ואטרקטיבי יחסית למתחרותיה האיטלקיות
עגלה מומלצת מאד לדעתי האישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה לראות
דקלה04/03/2010אפשר להמלליץ בבקשה על חנויות בהן ניתן לראות את הקאם? 2 הדג\מים שצוינו פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה איזור את דקלה?
חיליק דובדבני08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות של קאם
טניה03/03/2010אני אישית מאוד אהבתי את הקאם פמילי ודי סגורה עליה.
ראיתי גם את פולסר, אבל לא הצלחתי עם הקיפול שלה. צריך להפעיל הרבה מאוד כח כדי לקפל אותה (גם המוכרים בחנות הסתבכו).
אם אני לא טועה פמילי פחות יקרה ולא כל כך מצאתי מה הבדל ביניהן.
האם תוכל לציין את ההבדלים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טניה
עמית מנדלוביץ03/03/2010לגביי הקיפול של הפולסר זה לא נכון הקיפול קל מאוד אבל כנראה שהסבירו לך לא טוב וחבל-אם את רוצה קיבעי איתי פגישה ואני אדגים לך את הקיפול -יש גם סירטון ביוטיוב
אני יודע שחיליק יותר אוהב את הפמילי אני אישית לילד שלי הייתי קונה את הפולסר כי זה רמת גימור אחרת לגמריי כמו להשוות בין 2 מכוניות יוקרה שונות לגמרי-ג'יפ האמר או פורד מוסטנג מה תיבחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההי
דקלה04/03/2010אפשר לשאול איפה ראית אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טניה07/03/2010היי, דקלה
אני מבאר שבע
את פמילי ראיתי ברשת כוכב נולד
ואת פולסר ברשת אנהבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל חנות הפכה לרשת...יפה :-)
חיליק דובדבני08/03/2010טניה ודיקלה שיהיה בשעה טובה הקאם עגלה מצויינת. בחירה חכמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי אותה ואני חייבת חציין שהיא
שני24/04/2010מרשימה - אך מאוד כבדה ומסיבית גם הקיפול לא פשוט בכלל....לא כדאי לקנות אותה במחירים כאלה גבוהים ולאחר חצי שנה לקנות טיולוןן קליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)