עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות
    יונית
    12/03/2010

שלום רב מנהלי הפורום היקרים.
    אני נמצאת סמוך ללידתי השניה ומאד מבולבלת/מיואשת בנושא העגלות.
    עם ביתי הבכורה קיבלנו עגלה של גרקו ולמרות שמאד מאד לא אהבתי אותה עיצובית וגם הייתה לי כבדה (אחרי ניתוח קיסרי) המשכנו איתה עד למעבר לטיולון שגם לא היה מי יודע מה (בייבי סייף).
    אני מחפשת עגלה נוחה ,לא כבדה הטיולון הוא הדבר החשוב בעיני ושיהיה לי נוח להתנייד איתו.כל העגלות המשולבות בחנויות נראות מאד יפות אבל כבדות ומסורבלות לתפעול/קיפול.
    אשמח לקבל חוו"ד על כמה עגלות למרות שאני מתחילה לחשוב שאולי כדאי שוב להתחיל עם הגרקו ולעבור לטיולון נוח ואיכותי כעבור כמה חודשים.
    אשמח גם לשמוע את חוו"ד.
    תודה רבה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יונית

חיליק דובדבני
    14/03/2010

א' הרעיון של להתחיל עם הגרקו ולעבור לטיולון איכותי הוא רעיון מצויין לדעתי- ככה תוכלי לחסוך בהוצאות העגלה ולא להתפשר על טיולון .
    אם בכל זאת את רוצה לבחון עגלות חדשות...אני ממליץ על עגלות קאם, פג פרגו, צ'יקו
    יש לכולם גרסאות של עגלות זולות יותר או יקרות לבחירתך החל מקאם פולסר או פג פרגו מודולר טריפיקס ועד צ'יקו קורטינה האמינה והזולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יונית

עמית מנדלוביץ
    16/03/2010

אני מציע לך לבדוק את הצ'יקו--
    1-צ'יקו קורטינה
    2-צ'יקו טור פור החדשה
    ניראה לי שיתאימו לך מאוד
    מזל טוב על התרחבות המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו