עגלת סקייט 2010 פג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סקייט 2010 פג פרגו
    שגית
    14/03/2010

בוקר טוב
    אחרי חיפושים והמון התלבטויות, רציתי לדעת אם עגלת סקייט 2010 של פג פרגו טובה ומתאימה לילד ראשון, מה חוות הדעת שלכם לגבייה.
    וחוץ מזה בכללי על איזו עגלה משולבת אתם ממליצים לילד ראשון שתמשיך הלאה לילד שני.
    אין הגבלת מחיר.
    עוד משהו קטן האם אתם ממליצים לרכוש חבילת לידה או לקנות כל דבר בנפרד?
    תודה מראש שגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סקייט 2010 פג פרגו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי שגית

חיליק דובדבני
    14/03/2010

ראשית אענה לשאלתך האחרונה לגביי חבילת לידה...אז ככה חבילת לידה מכילה את כל מה שאת אמורה להצטרך היתרון ברכישת חבילת לידה ולא את כל הפריטים בנפרד הוא הסיכוי לקבל הנחה יותר משמעותית עקב סכום הקנייה הגבוה לדעתי שווה לרכוש חבילת לידה ולא את כל הדברים בנפרד
    לגבי עגלה-אני לא ממליץ לך לרכוש פג סקייט-התגובות ששמעתי על העגלה לא היו טובות... אם אין לך הגבלת מחיר ואת מחפשת עגלה איכותית שתתאים "לשעתה ולעתיד לבוא" אזי אני ממליץ לך לבדוק את העגלות הבאות:
    קאם פולסר -עגלה איטלקית ממותגת ואיכותית המיוצרת באיטליה
    פג פרגו מודולר טריפיקס - כנ"ל
    צ'יקו טריו טור 4 - עגלה מבית צ'יקו איטלקית ואיכותית
    והכי חשוב שיהיה בשעה טובה 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להתכתבותינו....

שגית
    14/03/2010

הי חיליק,
    תודה על מהירות התגובה, רציתי לדעת דבר נוסף, מה דעתך על עגלת מקלארן XLR הבריטית.
    תודה שגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שגית

עמית מנדלוביץ
    16/03/2010

היה מקרה לפני מספר חודשים ש"ירדו" לתינוקות האצבעות בעגלות מקלארן ואני אישית מאז-מעדיף לא להתקרב ולא ל"געת"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות מקלרן

חיליק דובדבני
    16/03/2010

הי שגית עגלות מקלרן הן עגלות מאד ממותגות, שנתפסות כעגלות טובות ואיכותיות, אנחנו בבייביז לא מוכרים אותן עקב התעקשות חברת האם הבריטית לא למכור באינטרנט-אני לא מכיר מספיק טוב את העגלה על מנת לחוות דעת אמיתית אני רק יודע לציין שלפני מספר חודשים היו כמה מקרים לא נעימים עם אחד מהמוצרים שלהם. קשה לי להמליץ או לשלול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו