התלבטות לגבי "מדריד" של ד"ר בייבי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי "מדריד" של ד"ר בייבי
    מלי
    19/03/2010

שלום!
    אני יולדת ביולי וגרה בקומה 2 בלי מעלית. לכן חשבתי על עגלה חצי משולבת שניתן להרים במדרגות בקלות, כזאת שאין בה אמבטיה אטומה ומרופדת מאוד (כי חם), כזאת שהתינוק יהיה עם הפנים אלי וכזאת שניתן יהיה להשכיב בה על הבטן. וגם המחיר חשוב לנו מאוד שלא יהיה יקר.
    לכן, בחנתי את מדריד של ד"ר בייבי, אבל יש כמה דברים שמעלים תהיות:
    1. הגלגלים קטנים ועשויים פלסטיק. האם זה לא יוצר רעידות בזמן הנסיעה? האם הגלגלים חזקים מספיק?
    2. עם המזרון הזה שמוספים למצב שכיבה- עדיין אין 180 מעלות. קראתי שכדי להשכיב על הבטן חייבים 180 מעלות? והאם התינוק לא יגלוש לי למטה בתוך העגלה?
    3. כשמוסיפים את המזרון הזה למצב שכיבה- נשארים רווחים בצדדים, כי המזרון לא ברוחב העגלה. זה נראה לי לא נוח כי יכול לזוז מצד לצד וכי אין משטח אחיד וזה יכול להפריע לתינוק. אני צודקת?

תשובתכם חשובה לי מאוד!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי מלי

עמית מנדלוביץ
    21/03/2010

לגביי המדריד של ד"ר בייבי-
    1-הגלגלים חזקים וטובים ואין בעיה איתם
    2-התינוק לא יגלוש לך כלפיי מטה כי החלק שמופנה אלייך (הצד שבגיל מאוחר יותר שמים בו את הרגליים-)מתכוונן ואפשר להרים אותו למעלה כך שנוצר מין "קיר" קטן שמונע החלקה
    3-יכול להיות שבקשר למזרון את צודקת אבל בידקי על קריקוט של חברת איפנטי-גם זול וגם טוב ותופס את התינוק לגמריי
    שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה בחום!!!

נ
    21/03/2010

יש לי את הד"ר בייבי (אני קומה 3 ללא מעלית)
    אני מרוצה ממנה מאוד(!!) עגלה נוחה יש לה מלא פו' שימושיות ונוחות לתינוק (העובדה שהיא לשני הצדדים, הכיסוי הרחב שמכסה הכל בשמש ובגשם, הסל הרחב, הישיבה כמעט ל90 מעלות אח"כ כשילד יושב וכו' ) אבל-
    2 דברים שאת צריכה לשים לב:
    1. את לא תוכלי לשים את התינוק על הבטן אבל בתור אמא יותר ותיקה, זה לא כ"כ נורא תוכלי לאמן אותו כשהוא בעריסה או על מזרן כשאת לידו/ה.
    2. קחי בחשבון שלסחוב אותה (כמה שהיא יחסית לא כבדה לעגלה) זה לא פשוט לקומה שניה אז תוודאי שיש לך לאן לקשור אותה למטה, לי אין ולא לקחתי את זה בחשבון ובואי נאמר את זה ככה.... יש יופי יופי של שרירים בידיים עכשיו : ), זה החסרון היחיד שלה
    חוצמזה- העגלה מעולה.
    ממליצה בחום רב מאוד,
    נועם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו