מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבה קומפורט סטריטי או לולה אףאביב22/03/2010
אני דוקא ראיתי את הלולה אפ והתרשמתי
אבל לא ממש בחנתי לעומק
האם יש שוני בינהם לגבי גלגלים יש גלגלים כפולים שאולי משפרים את העבירות
מצרפת חוות דעת לא כל כך טובה לגבי הסטריטי מה שבילבל אותי לגבי חברה זו .
העגלה מתאימה מאוד למצב בו אין לכם הרבה מקום בתא המטען.
– מאוד קומפאקטית וקלה לקיפול
וזה בערך כל מה שיש לי להמליץ עליו.
אנחנו לא מרוצים ממנה מכמה סיבות:
1. אנחנו אנשים גבוהים מאוד והאמבטיה של העגלה יחסית לאחרות קטנה.
כתוצאה מכך העברתי את הקטן לחלק הטיולון בעגלה כבר בגיל 4 חודשים.
2. בגגון של טיולון אין רשת ואי אפשר לראות את התינוק משום כיוון כאשר הגגון פתוח במלואו. אז כל פעם צריך להתקופף ולהציץ
בנוסף הגגון עשוי בד ממש רך אז כאשר הטיולון במצב של 175 מעלות, החלק של הראש אצל התינוק לא מוגן.
כלומר אם הטיולון מופנה אם הפנים אליי, אז כל אחד שעובד ליד יכול בטעות דרך הגגון לפגוע בראש של הקטן אם איזו שקית או תיק.
כאשר הטיולון פונה קדימה אי אפשר לתלות את תיק העגלה על הידית של עגלה כי התיק לוחץ על הראש של התינוק.
3. אחרי שימוש של חצי שנה , הגלגלים התחילו לחרוק והקפיצים לשרוק.
לדעתינו זה קרה כתוצאה מהמבנה הגמיש שלה.
4. מרגישים אם העגלה כל שקע וחור בכביש כי הגלגלים קטנים מדי.
5. נכון שהקיפול פשוט אבל במצב טיולון, כאשר התינוק אם פנים אליי, אי אפשר לקפל את הכל.
כלומר שימו לב שכאשר מדגימים לכם את הקיפול אם הטיולון בחנות, הטיולון מורכב אם הפנים קדימה ולא לכיוונך.
להערכתי רק אחרי גיל שנה נתחיל להריכב אותו אם פנים קדימה אז עכשיו אני מורידה את הטיולון, מקפלת גלגלים ומכניסה הכל בנפרד לתא המטען.
6. אין בעגלה מרווח מקום כמו באחרות.
7. התיק חרא בכל המובנים ואני עדיין לא מבינה איך תולים אותו על הידית בצורה נורמלית….
8. אם יש לכם מדרגות בבית, קחו את המקלרן כי כל קילו קובע.
מה דעתכם ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטריטי חד משמעית
חיליק דובדבני24/03/2010קלה, מתקפלת בקלות ובפשטות והכי הכי חשוב, יש לה כבר נסיון של למעלה משנה אצלנו ויודעים שהיא טובה!!
הלולה אפ הגיעה ממש לא מזמן-אם אינני טועה, יש רק כמה עשרות בודדות של עגלות שנמכרו, עדיין אין לי נתונים לגבי אחוז תקלות ולכן איני ממליץ חד משמעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר?!
מיכל24/03/2010איך אתה ממליץ על הסטריטי? שמעתי כל כך הרבה תלונות עליה:
1. שהגלגלים שלה נשחקים מהר.
2. שהיא נמוכה ולא מתכוננת.
3. שהטיולון לא כל כך נוח.
4. שעם הגלגלים שלה מרגישים את כל הכביש הלא ישר.
והלולה אפ לעומת זאת:
1. יש לה גלגלים גדולים יותר ונוחים יותר.
2. שהגובה שלה מתכוונן.
3. הריפוד שלה משתנה.
4. הטיולון רחב יותר ונוח.
החיסרון שלה הוא: האמבטיה הקטנה של הסטריטי, ושמעתי שהגובה של הגגון נמוך מדי בטיולון, אבל אני לא בטוחה בזה.
טוב בכל אופו אני די התלהבתי עליה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)