בבה קונפורט סטריטי או בייבי ג'וגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בבה קונפורט סטריטי או בייבי ג'וגר
    דנית
    22/03/2010

שלום רב,
    לאחר סקר מעמיק והטרדת רוב החברות שלי הגעתי למסקנה שקשה לבחור עגלה...כל אחת מאוד מרוצה מהעגלה שרכשה וזה לא ממש עוזר.
    בחינה של רוב העגלות (בתקציב של עד 3,500 ש"ח) השאירה אותי עם התלבטות בין 2 עגלות:
    בבה קונפורט סטריטי שמאוד קלה במשקל ומגיעה עם עריסה וסלקל.
    בייבי ג'וגר סיטי מיני שהקיפול שלה הוא אחד המדהימים שראיתי (באמת ביד אחת), מאוד קלה, העריסה גבוהה (מאוד נח כי לא צריך להתכופף כל פעם. בניגוד לבוגאבו שמאוד נמוכה) אך קצת יותר יקרה מהקונפורט סטריטי כי היא מגיעה ללא סלקל ויש לרכוש אותו בנפרד (מגיעה עם מתאם לסלקל).
    אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על כל אחת מהעגלות: יתרונות וחסרונות ושרות מהיבואן במידה ויש משהו לא בסדר.
    בנוסף, בבה קונפורט מגיעה עם הסלקל של אותה חברה (לפי חברה שלי שרכשה אותה), אך נאמר לי במספר מקומות שהסלקל של מקסי קוזי נחשב אחד הבטיחותיים שיש.
    אשמח לשמוע חוות דעת גם על הנושא הזה: האם זה נכון? מה עלי לבדוק בסלקלים? האם להתעקש על מקסי קוזי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסטריטי יותר נוחה

חיליק דובדבני
    24/03/2010

ודבר חשוב מאד נוסף...יציבות היבואן שמייבא את העגלות לישראל
    אני בדעה שהיבואן ש"עומד" מאחורי עגלות סטריטי יציב יותר ולדעתי יידע לתת שירות מצויין אם תצטרכי וזה...לא פחות חשוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Re: בייבי ג'וגר או בבה קונפורט סטרי

דנית
    24/03/2010

שלום ותודה על התגובה.
    מספר שאלות נוספות:

1. מה ההבדל בין הסטריטי ללולה אפ? הסתכלתי באינטרנט ואני לא מבחינה בהבדלים משמעותיים.
    2. מה לגבי סלקלים: אני יודעת מחברה שלי שלה יש את הסטריטי שהיא קיבלה אותה עם סלקל של אותה חברה. אני שמעתי שהסלקלים של מקסי קוזי נחשבים מאוד בטיחותיים ורציתי לדעת האם שני הסלקלים עומדים באותה שורה מבחינת הבטיחות.
    האם אפשר להצמיד לסטריטי סלקל של מקסי קוזי?

תודה,
    דנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו