מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבה קונפורט סטריטי או בייבי ג'וגרדנית22/03/2010
שלום רב,
לאחר סקר מעמיק והטרדת רוב החברות שלי הגעתי למסקנה שקשה לבחור עגלה...כל אחת מאוד מרוצה מהעגלה שרכשה וזה לא ממש עוזר.
בחינה של רוב העגלות (בתקציב של עד 3,500 ש"ח) השאירה אותי עם התלבטות בין 2 עגלות:
בבה קונפורט סטריטי שמאוד קלה במשקל ומגיעה עם עריסה וסלקל.
בייבי ג'וגר סיטי מיני שהקיפול שלה הוא אחד המדהימים שראיתי (באמת ביד אחת), מאוד קלה, העריסה גבוהה (מאוד נח כי לא צריך להתכופף כל פעם. בניגוד לבוגאבו שמאוד נמוכה) אך קצת יותר יקרה מהקונפורט סטריטי כי היא מגיעה ללא סלקל ויש לרכוש אותו בנפרד (מגיעה עם מתאם לסלקל).
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על כל אחת מהעגלות: יתרונות וחסרונות ושרות מהיבואן במידה ויש משהו לא בסדר.
בנוסף, בבה קונפורט מגיעה עם הסלקל של אותה חברה (לפי חברה שלי שרכשה אותה), אך נאמר לי במספר מקומות שהסלקל של מקסי קוזי נחשב אחד הבטיחותיים שיש.
אשמח לשמוע חוות דעת גם על הנושא הזה: האם זה נכון? מה עלי לבדוק בסלקלים? האם להתעקש על מקסי קוזי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסטריטי יותר נוחה
חיליק דובדבני24/03/2010ודבר חשוב מאד נוסף...יציבות היבואן שמייבא את העגלות לישראל
אני בדעה שהיבואן ש"עומד" מאחורי עגלות סטריטי יציב יותר ולדעתי יידע לתת שירות מצויין אם תצטרכי וזה...לא פחות חשוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRe: בייבי ג'וגר או בבה קונפורט סטרי
דנית24/03/2010שלום ותודה על התגובה.
מספר שאלות נוספות:
1. מה ההבדל בין הסטריטי ללולה אפ? הסתכלתי באינטרנט ואני לא מבחינה בהבדלים משמעותיים.
2. מה לגבי סלקלים: אני יודעת מחברה שלי שלה יש את הסטריטי שהיא קיבלה אותה עם סלקל של אותה חברה. אני שמעתי שהסלקלים של מקסי קוזי נחשבים מאוד בטיחותיים ורציתי לדעת האם שני הסלקלים עומדים באותה שורה מבחינת הבטיחות.
האם אפשר להצמיד לסטריטי סלקל של מקסי קוזי?
תודה,
דנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)