המלצה לעגלת תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלת תאומים
    אמא
    22/03/2010

שלום, אני בהריון עם תאומים ואני מחפשת עגלת תאומים. מהחיפושים והבדיקות שערכתי עד עכשיו חזרתי די מאוכזבת. בילד הראשון היתה לי עגלה של אינגלזינה עם אמבטיה והייתי מאוד מרוצה. מבחינתי אני לא מבינה איך אפשר לשים תינוק שרק נולד בעגלה ללא אמבטיה. וכמו שכבר אמרתי מהחיפושים שערכתי ראיתי שההיצע בעגלות תאומים דל ומצטמצם אף יותר כשמדובר בעגלות תאומים עם אמבטיה. בלית ברירה התחלתי להתעניין גם בעגלות ללא אמבטיה.
    אשמח לקבל המלצה לעגלת תאומים טובה שיש בה מצב שכיבה מקסימלי ואם יש עגלת תאומים מומלצת עם אמבטיה אשמח כפליים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אמא

עמית מנדלוביץ
    24/03/2010

במקרה השבוע אמרו לי שהגיע דגם חדש של התאומים של "פירסטוויל" -ראיתי את העגלה לפניי חודש בתערוכה והיא ניראת פצצה וחוץ מזה שאני מכיר את הדגם הקודם שהיה והוא היה הצלחה-ממש שווה בדיקה
    דרך אגב-היא מגיעה עם 2 אמבטיות ניפרדות שכל אחת מתכוונת לבד ל2 הכיוונים וגם עם 2 טיולונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור נוסף בקשר לעגלת תאומים

אמא
    25/03/2010

שלום,
    המלצת לי על עגלת תאומים פירסטוויל, אני אכן כבר ראיתי את העגלה הזו והיא מצאה חן בעיני מאוד, הבעיה היא שבכול החנויות אמרו לי שלא ניתןלהשיג אותה כבר ושגם ליבואן לא נשארה אפילו אחת. כתבת ששמעת שהגיע דגם חדש, האם זה וודאי? והאם ידוע לך מתי יהיה ניתן לראות ולהשיג אותה בחנויות?
    דרך אגב, ראיתי באתר של בייביז שמוכרים את הפירסטוויל וכשהתקשרתי לברר אמרו לי את מה שנאמר לי בכול החנויות- שלא ניתן להשיג.
    שאלה נוספת: הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על עגלת תאומים זופר טנגו.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו