מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צריכה עזרע בבחירת עגלהאלה25/03/2010
שלום לכולם,
זה הריון ראשון שלי ומקווה שלא אחרון ולכן אני מנסה לבחור עגלה טובה שתשמש אותי גם לילדים הבאים. אם כך אני כבר מבולבלת לגמרי. עד לא מזמן היתי די סגורה על אחת העגלות של פג פרגו ( סוויץ או און טרק) אבל אחר כך שמעתי שעגלות עם גלגלים קטנים לא נוחים בניווט וגם קשה להזיז את העגלות עם 2 ידיות ביד אחד (למשל כשתוך כדי הליכה את מדברת בפלאפון או אוכלת גלידה). האם באמת עדיף לקחת עגלה עם גלגלים גדולים (אני גרה במושב כך שאצתרך הרבה לטייל על "אבנים" ) וידית אחת? בנוסף הבנתי שאפשר להרכיב סלקל רק על טיולון - האם זה בעיתי, נוח?
ראיתי את ההמלצות שלכם על קאם פמילי - האם יש חלון בגג האמבטיה - כי תינוקת שלנו הולכת להוולד בקיץ וחשוב לי שגם תהיה זרימת אוויר מכיוון הנסיעה בזמן שגג יהיה סגור ויגן מפני שמש. עד איזה גיל ההאמטיה מספיקה - לפי מה שראיתי בחנות היא די צרה ואני דואגת שהתינוקת תהיה מוגבל בתנועות באמבטיה צרה.
עגלה נוספת שמצא חן בעיניי היא צ'יקו ליבינג החדשה אך עדיין לא מצאתי חוות דעת עליה.
עוד שאלה - באיזו עגלה בדים יותר טובים שלא יהרסו לי אחרי ילד ראשון וכביסות?
על איזו עגלה אתם ממליצים?
תודה מראש על כל תשובה כי אני כבר הלכתי לאיבוד בכל השפע של העגלות ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר * הכוונה היתה ל"עזרה"
אלה25/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלה
חיליק דובדבני26/03/2010ראשית לגבי האון טרק- לא ממליץ חד משמעית המחיר הגבוה לא מוצדק! יש תחליפים ראויים יותר
אני גם בדעה שגלגלים קטנים מידי יקשו על עבירות העגלה...מצד שני לא חייבים גלגלים ענקיים...
לאור העובדה שאינך גרה בעיר אלא במושב הנושא של "היגוי" חשוב מאד...ואכן גלגלים גדולים ייקלו עלייך את העבירות והניווט. (שווה לבחון את הצ'יקו טור 4, ברבי אובו, פג סקייט(למרות שהיא כבדה מעט) , קאם פולסר המצויינת! , בייבי ג'וגר , פיל אנד טדס ! (שאישתי היקרה רכשה לא מזמן ואני חייב לציין שמדובר בעגלה מדהימה...שמרגישה כמו אופניים לא כמו עגלה! )
אני חושב שנושא ההיגוי והעבירות במושב הם קריטיים וצריכים להילקח בחשבון על ידך טרם רכישת העגלה.
אני ממליץ שתכנסי לחנויות-תסתכלי על העגלות שציינתי...ולכי עם זאת שמרגישה לך הכי נכון!
אם תרצי עוד מידע או הכוונה-אחרי שראית ...אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על יעוץ וחג שמח!
אלה26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לך אלה
חיליק דובדבני27/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)