מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל וכסאסיון26/03/2010
תודה על התשובה.
1. אני מתכוונת להגיע לסניף שלכם בכפר סבא (הוא זהה לסניף ברמת גן מבחינת המבחר)?
2. אשמח אם יש המלצה גם לסלקל אוונפלו דגם אמברייס ורמי2 של דוורון.
ראיתי באתר שלכם שאתם מחזיקים סלקלים אלו.
אני צריכה סל קל למושב האחורי של הרכב המשני (נסיעות קצרות).
3. בדקתי את המלצתכם לכסא בטיחות ברכב, מכיון שמדובר במושב האחורי בכיוון הנסיעה,
אני מבינה שאין כסא שמתאים לגיל 0 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיקה
חיליק דובדבני27/03/2010על האימברייס , אישית, קשה לי להמליץ אני חושב שהוא קצת כבד ועד כמה שאני זוכר היו בעבר מקרים של החזרות לסלקל.
אם את מחפשת סלקל לא יקר שמיועד לרכב המשני...אני חושב שיש עוד כמה אפשרויות:
סלקל קאם שאת יכולה למצוא אצלנו בנפרד במחיר לא רע בכלל , גם לדוורון יש כמה מוצרים לא רעים וזולים.
יש כסאות טובים שמתאימים מגיל אפס, אוונפלו טריומף די אל אקס שעולה 599 ש"ח (מבצע)
אלפא אומגה עלית DLX , סייפטי פירסט ALL IN ONE
לגביי שאלתך הראשונה, בכל סניף אין את כל המוצרים המוצגים באתר, ובסניף כפר סבא אין בהכרח את כל מה שיש ברמת גן...ולהיפך. מומלץ לטלפן לסניף ולברר האם יש את המוצר שאת רוצה לראות טרם הגעתך
אם אוכל לעזור בעוד משהו דברי איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקנייה אצלכם סגורה למעט סלקל / כסא
סיון27/03/2010אנחנו מאד מתלבטים בין כסא לבין סלקל.
התגובות שאנחנו מקבלים הם שהכסא ענק ביחס לגודל הילד וסלקל עדיף ונוח יותר לחודשים הראשונים. שניהם לא למטרת ניוד אלא קבועים ברכב לנסיעות קצרות בד"כ.
כנראה שנלך עם דעת הרוב ונרכוש להתחלה את הסלקל.
כרגע נשארנו עם הקוסקו (דיזינגר22) מאחר ולא קיבלנו שום המלצות על דרוון רמי2
(רק חצי שכיבה?).
לגבי הדרוון, אם יש דגם מומלץ *** לסלקל**** נשמח לקבל לפני שאנחנו רוכשים.
מהקאם לא התרשמנו....
תודה ענקית!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל לא דבר :-))
חיליק דובדבני28/03/2010שיהיה בשעה טובה, וחג שמח מיקה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)