מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שירות תיקון לעגלה ?אידן27/03/2010
היי
לאחרונה אני נתקל ביותר ויותר מודעות מאנשים נואשים שרכשו עגלה במיטב כספם ואינם מקבלים את השירות המינימאלי במקרה של תקלה. עגלות שעלו אלפי שקלים, ניטשות עקב גלגל תקוע, תפס שבור, מחבר שהתפרק וכיו"ב.
בהיותי מאמין ומקדם תפיסה ירוקה להגנת הסביבה, מעצב תעשייתי ובעל כישורים טכניים מפותחים, אני מאמין שנו תורמים רבות לאיכות סביבתינו, אם נתקן במקום לזרוק ולקנות חדש.
לכן, אני משחזר, מאלתר, ממציא, מיישר, מקבע ופותר כמעט כל בעייה באלתור חלק חליפי שמתפקד כמו מקורי (כמעט, כמובן).
איני בעל מקצוע ואיני עושה זאת (רק) לשם כסף, אלא בעיקר לשם הסביבה והאתגר שבדבר. אני מחזיק את העגלה אצלי מספר ימים עד שנרקח לי פתרון מתאים. המחירים סבירים - 0-400 ש"ח לפי הקושי וזמן ההשקעה. כן, גם 0 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אידן
חיליק דובדבני27/03/2010הרעיון כשלעצמו מבורך :-) גם אנחנו בבייביז מאמינים מאד במתן שירות קהילתי, גמ"'ח , או כל דבר תורם אחר אפילו ללא תמורה כספית כלשהי ... ברם אולם, כשמדובר בעגלות או כל מוצר תינוקות אחר המצריך גם תו תקן, ועמידה בכללי בטיחות אני חושב שכדאי אולי לפנות דווקא ליצרן/יבואן הרישמי בארץ ולדאוג שהכל ייעשה על פי התקנים.
אם נתקלת ביבואן או יצרן שלא עומד מאחורי מוצריו ולא מתקנם-אשמח לדעת-ולעזור בפנייה ליבואן למען יתקן וייקח אחריות על המוצרים
אנא פנה אליי בכל דבר ועניין ואני, וכל צוות בייביז, נשמח לסייע ולעמוד לרשות כל אחד ואחת מהלקוחות הזקוקים לתיקון ולעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)