עגלת bloom joolz

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת bloom joolz
    אילת
    28/03/2010

שלום לכולם!
    אני זקוקה לעזרה בבחירת עגלה! תחילה בדקתי את המוטסי אך נראית לי מעט מסובכת (למרות שהטיולון נראה מאוד נוח לתינוק...)
    כרגע נוטה לכיוון של גולס בלום, קלה לקיפול, קלה ומהממת... הטיולון נראה לי מעט קטן... מישהו מכיר את הבלום מניסיון אישי?

אשמח לקבל המלצות נוספות לעגלות
    קריטריונים חשובים:
    1. משקל
    2. סגירה - ניתן גם ב2 ידיים
    3. נוחות לתינוק
    4. עדיפות לידית אחת
    5. חיבור לסלקל

תודה לכולם אשמח לתגובות בהקדם... נכנסתי לחודש שמיני...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת bloom joolz

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לפרטים של היבואן של הjools

נועה
    15/06/2014

יש לי את העגלה הזו (קניתי אותה יד שניה במצב מצוין) ולצערי נשבר לה חלק קטן מהציר של אחד הגלגלים. אני זקוקה לפרטים של היבואן בכדי שאוכל להזמין את ציר חדש. לעזרתך אודה.
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דינדין

חיליק דובדבני
    28/03/2010

כמה מילים על ג'ולז, עגלה הולנדית מאד איכותית. מכרנו לא מעט עגלות מסוגה ועד היום לא שמעתי אפילו בעיה /או תלונה אחת עליה...מה שמעיד שכנראה באמת מדובר בעגלה מוצלחת !
    האמבטיה והטיולון יושבים גבוה ומאד מתאימים להורים גבוהים! הקיפול שלה נוח וקל, העגלה קלה ובעלת עבירות מצויינת.
    היבואן שמביא את העגלה לישראל הוא יבואן גדול ויציב! שמייבא ליין רחב של מוצרים לארץ.
    שירות היבואן מהיר טוב ואדיב - דבר מאד חשוב בבחירת עגלה!
    משקל השלד 6 ק"ג , משקל האמבטיה 4.5 ק"ג ומשקל הטיולון 4.3 ק"ג. מה שהופך אותה לעגלה קלה!!
    לסיכום ממליץ בחום-בחרת בחירה מצויינת אני מאמין שתהיי מרוצה :-)
    אם יש עוד שאלות אשמח לענות
    חג שמח והעיקר שיהיה בשעה טובה דיןדין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ג'ולס בלום

דינדין
    02/04/2010

חיליק תודה על התגובה... ככל הנראה ארכוש בסופו של דבר את עגלת הג'ולס...
    היכן ניתן להזמין אביזרים נלווים לעגלה כגון: תיק תואם, שק שינה לתינוק וכו'? אין לי בעיה לרכוש גם דרך האינטרנט...

תודה וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה גדולה גולס בלום

כרמית
    05/10/2013

קניתי עגלת גולס בלום מצבה מצוין רק שפתאום נוצרה תקלה והיא לא מתקפלת ולא נכנסת לאוטו הצרה הגדולה שאין אפשרות לתקן אותה עגלה שעולה 5000 שקל מהצעה אישית לא כדאי להשקיע בעגלות יקרות אין לדעת מה יקרה כעבור זמן מה ואם יהיה אבא ואמא שאפשר לפנות.
    חבל מאוד שמדובר בחברה כזו נחשבת ואין חלקים לתיקון.
    לא מומלץ בכלל!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה גדולה גולס בלום - תגובה

קובי סופר
    06/10/2013

שלום כרמית,

לפי מיטב ידעתי יש חלקים לתיקון, היבואן בייבי סייף בדרך כלל גובה תשלום על החלפת שילדה חדשה. באופן אישי מעולם לא המלצתי על הג'ולס מכיוון שאכן מדובר בעגלה יקרה ובאיכות ירודה.

אני מקווה שבעייתך תיפטר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דינדין

עמית מנדלוביץ
    06/04/2010

הג'ולס נחשבת לעגלה מעולה,היא מאוד קלה ומאוד מאוד נוחה לתפעול ומלאה ביתרונות כנסי לאתר בייביז שם יש 3 סירטוני וידאו על העגלה
    לכי על העגלה ותהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת joolz

רבקה
    16/11/2015

היי
    משהו יודע איפה אני יכולה לקנות את העגלת joolz אני מחפשת בכל החנויות ולא מוצאת
    אשמח אם משהו יוכל לעזור לי
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת joolz - תגובה

קובי סופר
    17/11/2015

שלום רבקה,

היבואן הפסיק להביא את המותג. כרגע אין יבואן אחר. האופציה היחידה היא לרכוש בחו"ל אך אני חושש שתהיה לכם בעייה עם שירות והאחריות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו