מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת bloom joolzאילת28/03/2010
שלום לכולם!
אני זקוקה לעזרה בבחירת עגלה! תחילה בדקתי את המוטסי אך נראית לי מעט מסובכת (למרות שהטיולון נראה מאוד נוח לתינוק...)
כרגע נוטה לכיוון של גולס בלום, קלה לקיפול, קלה ומהממת... הטיולון נראה לי מעט קטן... מישהו מכיר את הבלום מניסיון אישי?
אשמח לקבל המלצות נוספות לעגלות
קריטריונים חשובים:
1. משקל
2. סגירה - ניתן גם ב2 ידיים
3. נוחות לתינוק
4. עדיפות לידית אחת
5. חיבור לסלקל
תודה לכולם אשמח לתגובות בהקדם... נכנסתי לחודש שמיני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לפרטים של היבואן של הjools
נועה15/06/2014יש לי את העגלה הזו (קניתי אותה יד שניה במצב מצוין) ולצערי נשבר לה חלק קטן מהציר של אחד הגלגלים. אני זקוקה לפרטים של היבואן בכדי שאוכל להזמין את ציר חדש. לעזרתך אודה.
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דינדין
חיליק דובדבני28/03/2010כמה מילים על ג'ולז, עגלה הולנדית מאד איכותית. מכרנו לא מעט עגלות מסוגה ועד היום לא שמעתי אפילו בעיה /או תלונה אחת עליה...מה שמעיד שכנראה באמת מדובר בעגלה מוצלחת !
האמבטיה והטיולון יושבים גבוה ומאד מתאימים להורים גבוהים! הקיפול שלה נוח וקל, העגלה קלה ובעלת עבירות מצויינת.
היבואן שמביא את העגלה לישראל הוא יבואן גדול ויציב! שמייבא ליין רחב של מוצרים לארץ.
שירות היבואן מהיר טוב ואדיב - דבר מאד חשוב בבחירת עגלה!
משקל השלד 6 ק"ג , משקל האמבטיה 4.5 ק"ג ומשקל הטיולון 4.3 ק"ג. מה שהופך אותה לעגלה קלה!!
לסיכום ממליץ בחום-בחרת בחירה מצויינת אני מאמין שתהיי מרוצה :-)
אם יש עוד שאלות אשמח לענות
חג שמח והעיקר שיהיה בשעה טובה דיןדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ג'ולס בלום
דינדין02/04/2010חיליק תודה על התגובה... ככל הנראה ארכוש בסופו של דבר את עגלת הג'ולס...
היכן ניתן להזמין אביזרים נלווים לעגלה כגון: תיק תואם, שק שינה לתינוק וכו'? אין לי בעיה לרכוש גם דרך האינטרנט...
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה גדולה גולס בלום
כרמית05/10/2013קניתי עגלת גולס בלום מצבה מצוין רק שפתאום נוצרה תקלה והיא לא מתקפלת ולא נכנסת לאוטו הצרה הגדולה שאין אפשרות לתקן אותה עגלה שעולה 5000 שקל מהצעה אישית לא כדאי להשקיע בעגלות יקרות אין לדעת מה יקרה כעבור זמן מה ואם יהיה אבא ואמא שאפשר לפנות.
חבל מאוד שמדובר בחברה כזו נחשבת ואין חלקים לתיקון.
לא מומלץ בכלל!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעיה גדולה גולס בלום - תגובה
קובי סופר06/10/2013שלום כרמית,
לפי מיטב ידעתי יש חלקים לתיקון, היבואן בייבי סייף בדרך כלל גובה תשלום על החלפת שילדה חדשה. באופן אישי מעולם לא המלצתי על הג'ולס מכיוון שאכן מדובר בעגלה יקרה ובאיכות ירודה.
אני מקווה שבעייתך תיפטר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דינדין
עמית מנדלוביץ06/04/2010הג'ולס נחשבת לעגלה מעולה,היא מאוד קלה ומאוד מאוד נוחה לתפעול ומלאה ביתרונות כנסי לאתר בייביז שם יש 3 סירטוני וידאו על העגלה
לכי על העגלה ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת joolz
רבקה16/11/2015היי
משהו יודע איפה אני יכולה לקנות את העגלת joolz אני מחפשת בכל החנויות ולא מוצאת
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת joolz - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום רבקה,
היבואן הפסיק להביא את המותג. כרגע אין יבואן אחר. האופציה היחידה היא לרכוש בחו"ל אך אני חושש שתהיה לכם בעייה עם שירות והאחריות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)