מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה לגבי עגלת CAM PULSARMORAN31/03/2010
היי
אני מתלבטת מאד לגבי העגלת CAM PULSAR
בהתחלה רציתי את עגלת הפג פרגו אך ירדתי עקב המחיר הגבוה (של דגם הSKATE)
ומצאתי את הCAM PULSAR שהיא נוחה מאד לקיפול ויש לה אפשרות של טיולון ל 2 הצדדים
אשמח לקבל חוות דעת על העגלה הזו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קאם פולסר עגלה מצויינת מומלצת מאד
חיליק דובדבני01/04/2010היא מוצגת אצלנו ברמת גן ובכפר סבא! עגלה חדשנית מאד אמינה ואיכותית!
מיוצרת כל כולה באיטליה ולא בסין!
שירות מצויין של היבואן ר.ד.א
והיא כעת במבצע בבייביז
ממליץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חיליק ועוד שאלה קטנה
MORAN01/04/2010הבנתי מחוות דעת שהדגם פולסר הוא כבד יותר מהפמילי
השאלה בכמה?
אהבתי יותר את הדגם פולסר (בגלל הידית אחת)
השאלה עד כמה המשקל משמעותי
ואשמח לקפוץ אליכם לחנות ולראות אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לחברת CAM יש תו תקן ישראלי
שלומי02/04/2010ואיפה אני יכול לראות את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלומי
עמית מנדלוביץ12/04/2010כנס לאתר היבואן של קאם-איזי בייבי-ובקש מהם את התו תקן ותקבל אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את הקאם mb6 ומאוד התלהבתי
שרון גולן21/05/2012והיינו שמחים לקבל המלצות ממי שמכיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל לא מממש משמעותי
חיליק דובדבני14/04/2010בין הפמילי והפולסר מי שאמר לך כנראה רוצה למכור מה שיש לו במחסן-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מורן
עמית מנדלוביץ17/05/2010הפולסר אכן כבדה יותר. שאלת החשיבות במשקל העגלה תלויה בך ובצרכייך
אם את צריכה לעלות מדרגות איתה, או להניף אותה לתא מטען של רכב גבוה- ג'יפ- אז יש משקל לנושא, אם את פחות תצטרכי להרימה אזי נושא משקל העגלה פחות קריטי. הכל תלוי בצרכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את העגלה
אלה12/04/2010וממש לא אהבתי את בולמי זעזוע שלה - נרא לי שתינוק ירגיש את כל אבן שתהיה בדרכינו. נראה לי שלצ'יקו או פג בולמים יותר טובים. האם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלה
עמית מנדלוביץ12/04/2010את טועה בולמי הזעזועים שלה ברמה מהגבוהות בעולם אולי העיצוב המיוחד של הגלגלים הטעה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את קאם פולסר- מממשש כבדה!!!!
שני23/04/2010ציקו ליוינג הרבה יותר קלה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי עגלות שונות לחלוטין
חיליק דובדבני21/05/2010אם משווים אז ההתחלה צריכה לדעתי להיות כך: צ'יקו ליווינג מיוצרת בסין!! קאם באיטליה...
מי שמחפשת משקל קל יש את פג מודולר, לצי'קו יש לא מעט עגלות קלות מסדרת ה טריו גם הסטריטי והלולה והמילה של בבה קונפורט, גם לברייטקס יש את ה בי מובייל,
תגדירי יותר צרכים ומשם תוכלי לאתר את הדגם שהכי יתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביבי קלאב נאמר לי שציקו מיוצרת באיט
שני24/05/2010באיטליה ושאלתי כמה פעמים לגבי סין והוא הראה לי שרשום על העגלה "מיידין איטלי" מה הוא שיקר לי בפרצוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שני
חיליק דובדבני26/05/2010עד כמה שאני יודע עגלות צ'יקו מיוצרות בסין במפעל של צ'יקו! אבל בלי קשר הן נחשבות מצויינות!
על הקופסא על פי רוב כתוב מעוצב באיטליה! ולא מיוצר באיטליה בידקי שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל של טיולון cam pulsar
נטע16/05/2010האם נכון שטיולון של cam pulsar שוקל 15 ק"ג?! כמו שרשום באתר שלכם? זה לא נישמע, כי עגלה מצויינת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נטע מדובר בטעות
עמית מנדלוביץ17/05/2010משקל העגלה עם הטיולון היא כ 9.5 ק"ג ולא כפי שכתוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטע19/05/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)