מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבקשה עזרה - מבולבלת מאודדשני04/04/2010
שלום רב
במהלך חיפושיי אחריי עגלות נתקלתי בכמה דגמים של עגלות "פג פרגו" ואני לא מצליחה להבין מה ההבדלים בניהם.
מדובר על דגמי 2010 ו-2009 "פג פרגו מודולור טרי פיקס 2010" ו"פג פרגו מודולר סוויץ 2010" או ה"פג פרגו מודולור סוויץ 2009".
בכל חנות נאמר לי משהו אחר וגם טווח המחירים מוזר קצת.
עד עכשיו הייתי די נעולה על דגם הטרי פיקס אבל בכמה חנויות אמרו לי שזה דגם לא מוצלח ושכדאי לי לקחת דגם אחר..
בחנות אחת אמרו לי שבדגם הטרי פיקס האמבטיה והסלקל יושבים על הטיולון ושאין אפשרות לפרק את הטיולון בכלל לעומת חנות אחרת שהראו לי את הטיולון מפורק ואת האמבטיה והסלקל יושבים על השילדה, בטרי פיקס אהבתי שהריפודים עד למטה באמבטיה ולא בגימור נמוך כמו בסוויץ.
נאמר לי שבסוויץ 2009 יש אפשרות להפוך את הטילון ושהאמבטיה והסל קל יושבים על השילדה, אז מה שונה מהסוויץ 2009 לסוויץ 2010??
ועוד שאלה, על השלדה רשום שנת ייצור 2009 אז זה אומר שזה דגם של 2009 או של 2010? איך אפשר להבדיל בין הדגמים בכלל?
סליחה אם השאלה שלי מבולבלת...
ותודה למי שהגיע עד הלום ויכול לעזור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששכחתי..
שני04/04/2010טווח המחירים מוזר לי קצת כי את הטרי פיקס ראיתי ב-4000 ש"ח כולל המתאם סלקל לרכב ואת הסוויץ 2009 באותו מחיר בדיוק...
לפי תגובות שקראתי באינטרנט את המודולר סוויץ 2009 ניתן להשיג ב-2600-2800 ש"ח ואת ה-2010 ב-4600-4800 ש"ח...למה ההבדל כזה גדול??
עדיין לא עשיתי סקר מחירים בחנויות על הסוויץ..
ושוב..תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שני
עמית מנדלוביץ06/04/2010אני מבין את הבילבול שלך והוא נובע מזה שהיבואן של פגפרגו פופיק החליט שלכל חנות הוא מספק דגמים שונים כדיי שלא תהיה תחרות מחירים ולכן כל חנות מכוונת אותך לאיפה שהיא מרוויחה וזה הגיוני-אני מציע לך להכנס לאתר של היבואן-פופיק ולראות את כל העגלות ומה ההבדלים המדוייקים ומה באמת יש ומה בכלל אין-
חוצמזה כל הדגמים שאמרת מוצלחים ואין לך מה לדאוג-אני הייתי עושה את השיקול נטו לפי מי שהכי זול-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)