בבקשה עזרה - מבולבלת מאודד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה - מבולבלת מאודד
    שני
    04/04/2010

שלום רב
    במהלך חיפושיי אחריי עגלות נתקלתי בכמה דגמים של עגלות "פג פרגו" ואני לא מצליחה להבין מה ההבדלים בניהם.
    מדובר על דגמי 2010 ו-2009 "פג פרגו מודולור טרי פיקס 2010" ו"פג פרגו מודולר סוויץ 2010" או ה"פג פרגו מודולור סוויץ 2009".
    בכל חנות נאמר לי משהו אחר וגם טווח המחירים מוזר קצת.
    עד עכשיו הייתי די נעולה על דגם הטרי פיקס אבל בכמה חנויות אמרו לי שזה דגם לא מוצלח ושכדאי לי לקחת דגם אחר..
    בחנות אחת אמרו לי שבדגם הטרי פיקס האמבטיה והסלקל יושבים על הטיולון ושאין אפשרות לפרק את הטיולון בכלל לעומת חנות אחרת שהראו לי את הטיולון מפורק ואת האמבטיה והסלקל יושבים על השילדה, בטרי פיקס אהבתי שהריפודים עד למטה באמבטיה ולא בגימור נמוך כמו בסוויץ.
    נאמר לי שבסוויץ 2009 יש אפשרות להפוך את הטילון ושהאמבטיה והסל קל יושבים על השילדה, אז מה שונה מהסוויץ 2009 לסוויץ 2010??

ועוד שאלה, על השלדה רשום שנת ייצור 2009 אז זה אומר שזה דגם של 2009 או של 2010? איך אפשר להבדיל בין הדגמים בכלל?

סליחה אם השאלה שלי מבולבלת...
    ותודה למי שהגיע עד הלום ויכול לעזור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו ששכחתי..

שני
    04/04/2010

טווח המחירים מוזר לי קצת כי את הטרי פיקס ראיתי ב-4000 ש"ח כולל המתאם סלקל לרכב ואת הסוויץ 2009 באותו מחיר בדיוק...
    לפי תגובות שקראתי באינטרנט את המודולר סוויץ 2009 ניתן להשיג ב-2600-2800 ש"ח ואת ה-2010 ב-4600-4800 ש"ח...למה ההבדל כזה גדול??
    עדיין לא עשיתי סקר מחירים בחנויות על הסוויץ..

ושוב..תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שני

עמית מנדלוביץ
    06/04/2010

אני מבין את הבילבול שלך והוא נובע מזה שהיבואן של פגפרגו פופיק החליט שלכל חנות הוא מספק דגמים שונים כדיי שלא תהיה תחרות מחירים ולכן כל חנות מכוונת אותך לאיפה שהיא מרוויחה וזה הגיוני-אני מציע לך להכנס לאתר של היבואן-פופיק ולראות את כל העגלות ומה ההבדלים המדוייקים ומה באמת יש ומה בכלל אין-
    חוצמזה כל הדגמים שאמרת מוצלחים ואין לך מה לדאוג-אני הייתי עושה את השיקול נטו לפי מי שהכי זול-בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו