עגלת רכבת kolcraft

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת רכבת kolcraft
    שירלי
    04/04/2010

שלום,
    לצערי שוק עגלות התאומים בארץ מאוד דל.התלבטתי ארוכות בין עגלת רכבת(אחד מול.לפני השני) או 6עגלה רחבה(אחד ליד השני).
    שאלתי היא:
    1)מעניין אותי לדעת מדוע רוב העגלות בארץ הן רחבות ויש היצע דל מאוד של עגלות רכבת.האם זה בגלל שהרחבות טובות יותר?
    2) אני נוטה ללכת יותר בכיוון של עגלת רכבת בהתאם לצרכיי ויש לי אפשרות לרכוש עגלה כזו מחו"ל של חברת Kolcraft דגם contour.האם שמעתם עליה?אין לה אמבטיה אלא התקנה של סלקל לתינוק מגיל 0 והיא אומנם מאסיבית אך נראית מעט מסורבלת.מצ"ב קישור לאתר החברה.אשמח לקבל חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת רכבת kolcraft

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שירלי

עמית מנדלוביץ
    06/04/2010

לגביי עגלות תאומים את צודקת בהחלט יש המון בעיות עם מכון התקנים הישראלי שהמון עגלות ניפסלות לגביי הקולקרפט ניראית נחמד אבל אני ממש לא מכיר ואין לי שום חוות דעת-אבל אם תחליטי וכן אשמח אם תגיעי אליי לפגישה עם העגלה ואני גם מבטיח לעזור לך בכל ההתקנות--שיהיה לך המון מזל טוב לתאומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו