התלבטות בנוגע לטיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בנוגע לטיולון
    אמא מודאגת
    04/04/2010

אני מחפשת טיולון לבת שנה וקצת ומאד התלהבתי מהבייבי ג'וגר מיני. האם זו עגלה שכדאי לקנות בגיל כזה? ההתלבטות שלי היא גין הבייבי ג'וגר מיני לבין מקלארן שמשום מה אני לא מצליחה להתלהב ממנה בכלל. יש לציין שהקטנה שלי אוהבת עדיין לישון על הבטן בעגלה. אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לעגלות וחידוד היתרונות וחסרונות של כל עגלה. תודה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בנוגע לטיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת

עמית מנדלוביץ
    06/04/2010

בבייבי ג'וגר מיני או עלית אני לא מציע בכלל לגעת כי יש בעיית שירות רצינית עם היבואן- "מסתובבות "המון עגלות בחנויות שלא דרך היבואן ולהן בכלל אין שירות ואני כל הזמן שומע על לקוחות מאוכזבים
    במקלארן היתה בעיה שלתינוקות בעולם נחתכו האצבעות כי הפטנט של המנגנון שתופס את הגב היה נופל ואני מאז ממש לא ממליץ על הטיולונים שלהם(למרות שנחשב לטוב ויש המון מרוצות)
    אני מציע לך לבדוק את ה"סנטוריני" של איזיבייבי או את הצ'יקו "סימפליסיטי" טו הפג "סי"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו