עגלת בוגבו או פג סקייט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בוגבו או פג סקייט
    שלי
    08/04/2010

שלום,
    אני מתלבטת בבחירת עגלה לתינוק ואשמח לעצות מבעלי ניסיון.
    ההתבלטות היא בין עגלת בוגבו קמיליאן לבין עגלת פג סקייט החדשה 2010.
    בנוסף אשמח אם תשתפו אותי במחירים שאכן משלמים עליהן (כי אלו שמפורסמים לפי מה שהבנתי אינם המחירים הסופיים)
    תודה מראש,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בוגבו או פג סקייט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליץ גם על קאם ופג

חיליק דובדבני
    11/04/2010

הי שלי, ממליץ לך לבחון גם את הפג פרגו מודולר טריפיקס וגם את הקאם פולסר לפני שאת מקבלת החלטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלי

עמית מנדלוביץ
    11/04/2010

אני מעדיף את הפג סקייט החדשה כי בבוגאבו המחיר הוא רק בגלל המיתוג(אני זוכר את התקופה שלא הצליחו בכלל למכור בוגאבו עד שמדונה הצטלמה עם העגלה והכל השתנה)-על אותו המשקל-שווה לשלם על ג'ינס 1700 ש'ח בגלל שרשום עליו דיזל?-לפי דעתי לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

עמית מנדלוביץ
    11/04/2010

הפג סקייט של 2010 קיבלה המון שידרוגים לעומת השנים הקודמות כמו העגלה מגיעה ב2 חלקים טיולון ואמבטיה ניפרדים והיא שוקלת 2 וחצי קילו פחות משנה שעברה ,היא מגיעה עם סל חפצים נוסף נישלף ומגיעה עם גלגלים מוקצפים במקום אויר וקיפול ונעילה אוטומטית-אחלה של עגלה -ואסור לשכוח-מיוצרת באיטליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו