בוגבו קמיליון או ג'ולס ביי בלום?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו קמיליון או ג'ולס ביי בלום?
    אילת
    08/04/2010

מתלבטת בין הבוגבו קמיליון לבין עגלת הג'ולס ביי בלום הטיולון שלה יחסית קטן ןאני כל הזמן רואה עגלות בוגובו ובקושי נתקלת ברחוב בעגלות הג'ולס...אשמח לקבל יתרונות וחסרונות והשוואה בין 2 העגלות האלו....
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ולס

חיליק דובדבני
    11/04/2010

הי דניאל, הג'ולס נמכרה פחות בישראל ולכן את רואה הרבה יותר בוגבו
    לדעתי האישית הבוגבו פחות מומלצת, ואני חושב שאם ראית את הגולס והיא מתאימה לך את מאד הני ממנה
    ממליץ בחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אני יכולה לראות JOOLZ?

מורן
    21/09/2010

איפה אני יכולה לראות ולנסות לקפל את ה-JOOLZ?
    עד עכשיו לא מוצאת בחנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן היי

אביבית מולכו
    23/09/2010

אני לא יודעת איזו חנות מציגה עת עגלת ה JOOLZ , תעשי סבב טלפונים בין חנויות באזטר מגורייך ותשאלי למי יש את העגלה פתוחה בתצוגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות נוספת

אביבית מולכו
    23/09/2010

תפני ליבואן - בייבי סייף - תשאלי אותו היכן את יכולה לראות את העגלה באזור מגורייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו