בחירת כיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת כיסא בטיחות
    יובל
    10/04/2010

שלום לכולם,
    אנו מעוניינים לקנות כסא בטיחות לתינוקינו, וכמו כל מוצר אחר שאנו עומדים לקנות עשינו סקר שוק וביקרנו בכל רשת חנויות אפשרית לראות כל דגם אפשרי ויצאנו מאוד מבולבלים.
    ברור לנו שדבר שני החשוב ביותר הינו נוחות של התינוק בתוך הכיסא.
    אך הדבר העיקרי והחשוב ביותר (גם הראשון) קצת לא ברור לנו והוא הבנה/ זיהוי של רמת בטיחות הכסאות.
    כל הכסאות שבדקנו (ד'ר ביבי, baby safe, מקסי קוזי, אלפא אומגא פרארי...) מתהדרים בתיקני בטיחות ארופיים או אמריקאים.
    שאלתי היא:
    1. מדוע יש הבדלי מחירים כאלו עצומים בין הכסאות אם כולם עומדים באותם התקנים?
    2. על אילו שורות קטנות כדאי לשים לב שיוצרות את פער המחירים הזה?
    3.ידוע לכם מי הייצרנים של כסאות ד'ר ביבי ופרארי?
    תודה
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת כיסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יובל

עמית מנדלוביץ
    11/04/2010

אני מבין את הבילבול שלך ודע הוא נובע רק בגלל שכל חנות עובדת עם יבואן אחר ומנסה לכוון אותך למה שיש לה למכור לך-
    1-החשוב מכל הוא התקן הישראלי ואם יש אז המחיר נקבע לפי המותג ומה שיש בכסא אבל בדר"כ יש הצדקה למחיר (כמו שסובארו לא עולה כמו מרצדס )
    2-מה שחשוב לבדוק הוא תאריך הייצור של הכסא ותו תקן ישראלי-(תאריך הייצור מופיע על חלקו האחורי של הכסא במין חריטה בצורת שעון חודשים וחודש ושנת הייצור מופיעים בו) ויובל אין מה לעשות כסא אמריקאי כמו אלפא אומגה עלית לא יעלה כמו כסא סיני של ד'ר בייבי
    3-ד"ר בייבי הוא יצרן ויבואן של מוצרי תינוקות שבבעלות הריבוע הכחול והוא מייבא גם את הכיסאות של פרארי ודווקא המומלץ שלו הוא הטריומף DLX
    אני ממליץ לך בחום לבדוק את הכיסאות של ברייטקס אם אתה מחפש את הטוב ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יובל

חיליק דובדבני
    11/04/2010

אני מפנה אותך לבלוג של בייביז יש שם מאמר ארוך וממצה לגבי בחירת כיסא בטיחות
    אני לא אפנה לינק מכאן כי איננו מעודדים זאת אבל אם תיגש לבלוג-תמצא מהר את המאמר
    על פי רוב יצרני מותגים- מקסי קוזי-אוונפלו-סייפטי1 , ברייטקס ועוד... מוכרים במחיר גבוהה יותר וזה הגיוני
    אני אישית מכיר גם את הכיסאות של דוקטור בייבי ובייביסייף ויודע להעיד-מנסיון אישי עם מוייש בני- כי הם בהחלט מתאימים ועושים את העבודה...
    כמה להוציא ואיזה מותג לקנות כבר תלוי בגודל ההוצאה שאתם מוכנים לספוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו