מבקשת עזרה לבחירת עגלה-דחוף!!!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה לבחירת עגלה-דחוף!!!
    אדר
    11/04/2010

שלום רב
    אני מטלבת כבר זמן רב לגבי עגלות ואינני מוצאת אחת שתתאים אני מנסה להתפשר כמו שאמרו לי אבל עדין מוצאת משהוא לא טוב בכל עגלה...
    האם תוכל להמליץ לי על עגלה כל שהיא?
    הדברים שחשובים לי הם 178-180 מעלות (אפשרי שתהיה חצי משולבת), קלה ולא כבדה, שתהיה אפשרות לראות את התינוק ב-3 חודשים ראשונים, עם ידית אחת....
    ואם אפשרי שלא תהיה יקרה 2500 ש"ח
    אני כבר בחודש תשיעי ולא יודעת מה לקנות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העגלה הנכונה

חיליק דובדבני
    12/04/2010

הי אדר-ראשית, מנסיוני , אין עגלה "מושלמת" תמיד יש צרכים של ההורה שלא נפתרו בעגלה...
    המלצתי-ביחרי את 5 הדברים החשובים ביותר עבורך בעגלה:
    ידית אחת, שכיבה מלאה, מחיר עד 2500, קלה ומתקפלת בקלילות, ועם אפשרות לראות את פני התינוק בהתחלה... למשל- כפי שכתבת...
    אני ממליץ לך להסתכל על העגלות הבאות:
    איזי בייבי אפולו טרוול סיסטם-עגלה טובה וקלילה- ידית אחת קיפול פשוט ונוח, עלותה כ 1000 ש"ח, ואם תוסיפי לה קריקוט פשוט תוכלי גם לראות את פני התינוק בהתחלה.
    בייבי סייף זיפ/זיפ ספורט - עגלה מעולה, קלה כ 7 ק"ג, אמינה ונוחה! בעלת קיפול ביד אחת קליל ונוח, עולה כ 700 ש"ח אפשר לחבר סלקל עם מתאמים, אפשר לחבר קריקוט שיאפשר לראות את פני התינוק
    צ'יקו קורטינה - עגלה מצויינת שבהחלט עונה על הקריטריונים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה אבל...

אדר
    12/04/2010

אבל בציקו קורטינה האמבטיה יושבת הפוך (איפה שהרגלים והמגש צריך להיות הראש)
    יש לי פחד מזה...
    יש עוד דגמים שאתה מכיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אדר

עמית מנדלוביץ
    12/04/2010

אדר דעי שבעצם בכל אמבטיה מודולרית או בקריקוט התינוק אמור לשבת הפוך כך שהוא יהיה מולך בחודשים הריאשונים וזה בסדר ואין מה לפחד מזה
    בידקי גם את-
    1-אפולו טרוול סיסטם של איזי בייבי
    2-זיפ או זיפ ספורט של בייבי סייף
    או שתנסי להתפשר על הידית אחת ואז יפתחו לך המון אפשרויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה יש אפשרת לראות אותה

אדר
    12/04/2010

אני לא מוצאת לאין אני יכולה ללכת לראות את העגלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אדר

עמית מנדלוביץ
    12/04/2010

בבייביז ר"ג יש את הזיפ ספורט ואת האפולו טרוול 3 גלגלים תגיעי ונשמח להדגים ולהסביר לך אם את גרה רחוק כנסי לאתרים של היבואנים ובקשי לדעת איפה פתוחה העגלה באיזור מגורייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה יש אפשרת לראות אותה

אדר
    12/04/2010

אני לא מוצאת לאין אני יכולה ללכת לראות את העגלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו