עגלה X MAX או CAM COMBI

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה X MAX או CAM COMBI
    נטלי
    18/04/2010

שלום.מישהי מכירה עגלה X MAX של ד"ר ביבי או CAM COMBI FAMULY?אני הבנתי שCAM זה חיקוי של PEG REREGO והיא גם תוצרת איטליה,אבל יותר קשה ללכת איתה מכיוון שיש גלגלים קטנים.בCAM יש שתי גלגלים גדולים(אוויר) ויותר קל ללכת איתה.יש לי כמה שאלות לגבי איזו עגלה עדיף לקנות:
    אני גרה בקומה 3 בלי מעלית,עם איזו עגלה יותר קל לרדת ולעלות במדרגות?
    גלגלי אוויר מתפנצ'רים הרבה?מבחינת תקלות?
    מבחינת נוחות של הורים ותינוק?
    מה עדיף תוצרת איטליה או ארץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה X MAX או CAM COMBI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי נטלי

חיליק דובדבני
    18/04/2010

ראשית כמה תיקוני טעות
    עד כמה שאני יודע ומבין עגלת ה XMAX לא מיוצרת בארץ- כי אם במפעל בסין. לעומתה עגלת קאם מיוצרת באיטליה 
    עגלת קאם היא לש ממש חיקוי של פג...להבנתי מדובר בשני מותגים איכותיים וותיקים מאיטליה שמייצרים את אותם ז'אנרים של עגלות. אגב, מאד מומלצות וטובות...
    שאלת הגלגלים תלויה במקום מגורייך והמסלול שתעשי עם העגלה...אם בעיר...הרבה מדרכות, מדרגות אזי עדיפה עגלה מודולרית עירונית כדוגמת קאם פמילי או פג מודולר טריפיקס, ללא גלגלי אוויר, קומפקטית ועבירה...
    אם במושב, עם שבילי חול, ללא מדרכות ומדרגות-עדיפה עגלה ספורטיבית יותר כדוגמת ה XMAX
    איפה את גרה נטלי? מהם צרכייך...? אני מפנה אותך לעמוד השאלות הנפוצות בו יש טיפים ושאלות חשובות לשאול בעת בחירת העגלה המתאימה...אני חושב שאם תיעזרי בכתוב שם יהיה לך קל יותר להתמקד בעגלה הנכונה! שיהיה בהצלחה בכל שאלה אני פה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה

נטלי
    18/04/2010

אני גרה בבת ים ורוב הזמן אטייל ברחובות עם מדרכות,קניונים,אבל מה שבעייתי שאני גרה בקומה 3 בלי מעלית..אז רציתי לדעת איזו עגלה יותר נוח להוריד ולעלות במדרגות.
    אני אוהבת עגלות עם אמבטיה קשיחה אז הבנתי שאין עגלות קלות עם אמבטיה קשיחה כולם שוקלות בסביבות 12 ק"ג.
    לגבי X MAX ד"ר ביבי אמרו שזה חברה ישראלית אבל יכול להיות שבאמת מייצרים בסין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר המלצות

חיליק דובדבני
    18/04/2010

גולז , סטריטי של בבה קונפורט, לולה אפ של בבה קונפורט
    לדעתי אם את מסתדרת עם משקל העגלה של קאם פמילי...לכי עליה- עגלה מומלצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבדל בין קאם פמילי לבין פולסר?

נטלי
    18/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו