מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה ספציפית לגבי קורטינה ופרג קומפהמתלבט19/04/2010
היי,
נתחיל מהבעיה המגבלה הראשונה והכי חשובה שאשתי נמוכה מאוד מתחת לממוצע.
לכן חשוב לנו שיהיה קיפול נוח ומשקל נמוך וגם ידית מתכוונת וגובה עגלה כזה שיהיה נוח לשנינו ( אני בגובה ממוצע )
בהתחלה חשבנו בכלל על כיוון של לולה-אפ אבל התברר שהיא לא כזו קומפקטית כמו שטוענים וגם לא כזו קלה..באסה בשבילי :( כי אני התאהבתי עם הייתי תינוק עכשיו הייתי נכנס לטיולון ונרדם ל"שנת קיץ" :)
וגם המחיר היה שיקול ולאחר חיפשים רבים מצאנו את הקורטינה ופרג קומפלטו.
האם יש לך המלצה לעוד משהו בנוסף לעגלות הנ"ל.
השאלות נוספות כאלה:
מי מהם עדיפה - הפרג קומפלטו הרבה יותר יקרה ( בהוספת סל-קל ).
בקורטינה אהבנו את רעיון הקריקו הנוסף שחוסך לנו משולבת.
אך תחושה כי קומפלטו יותר "סגורה לחורף" קיפול הקורטינה דווקא היה טיפה יותר קל לאישתי והידית מתכונת מעולה בשבילה אך שמעתי טענה כי תינוקות יותר צלאים או ארוכים יהיה להם צפוף אך גם יש טענה כי הסלקל של ציקו מאוד אמין ובטיחותי. ( אגב גם לגבי לולה אפ טענו אותו דבר )
מה דעתך?
בנוסף לכך, למי שרות יותר טוב למי יבואן יותר נגיש - או שתמיד עדיף לפנות לחנות שבה קונים ואז במקרה כזה לוקח שבוע+ לתקן ולא תמיד יש עגלה חליפית.
לי חשוב גם אמינות ומקווה כי העגלה תחזיק מספיק לילד/ילדה הבאים ( איזה שנבחר ), ציקו סה"כ חברה טובה ומוכרת או שאני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה.שאלה נוספת חשובה לגבי קורטינה?
המתלבט20/04/2010קראתי באתרי ביקורות מחו"ל על בעיות של פריחות אצל תינוקות וגם לגבי הזעה מוגברת בעיקר בגב של התינוקות.
האם ידוע משהו על זה - אולי קשור לחומרי הייצור? האם טופל בסדרות ייצור אחרונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לשים לב
חיליק דובדבני21/04/2010לסוג הבדים בטיולונים של העגלות
למשל בעגלת פג מודולר און טרק אני , אישית, לא הייתי נוגע גם בגלל הסיבה הזו...
לגבי צ'יקו לא ידוע לי על דגם בעייתי...שווה לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חיליק דובדבני21/04/2010אני חושב שהפג תהיה יותר מתאימה לכם היא יותר קלה משמעותית מהצ'יקו
גם הלולה אפ דרך אגב יותר קלה, וגם סטריטי של בבה קונפורט, וגם דיאנה של איזי בייבי,
אם אתם מחפשים עגלה קומפקטית וקלה להלן כמה המלצות: בבה קונפורט סטריטי, דיאנה איזי בייבי, פג קומפלטו, פג קלאסיקו, צ'יקו טרווי עם סלקל...
לבגי שאלותייך על פג- העגלה מצויינת, אמינה ונוחה לתפעול מאד! עגלות פג גם הן מאד בטיחותיות ואני מאמין שהעגלה תשרת אותך נאמנה,
שירות היבואן מצויין, והעגלה מיוצרת באיטליה! לא בסין
ציקו גם עגלה טובה, וגם שירות היבואן טוב.
ממליץ שתבחן עוד שתי עגלות לפני שאתה מחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איכות הבדים..
קורטינה?21/04/2010האם תוכל לברר לגבי הקורטינה של ציקו האם באמת יש בעיות עם הזעת יתר/פריחות בגב.
זה חשוב בעיקר לאור הקיץ החם שלנו.
אני אשמח בתודה, המתלבט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטב ידיעתי אן בעיה
חיליק דובדבני25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי צפיפות? ובטיחות?
קורטינה?21/04/2010מה לגבי צפיפות בעגלה ציקו קורטינה?
לגבי בטיחות הסל קלים ציקו, פרגו ולולה אפ מי יותר בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם בטוחים
חיליק דובדבני25/04/2010אישית אני מעדיף צ'יקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיוצרת בסין או איטליה?
קורטינה?21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח עם יענו לי לשאר השאלות
רון22/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)