שאלה ספציפית לגבי קורטינה ופרג קומפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה ספציפית לגבי קורטינה ופרג קומפ
    המתלבט
    19/04/2010

היי,

נתחיל מהבעיה המגבלה הראשונה והכי חשובה שאשתי נמוכה מאוד מתחת לממוצע.
    לכן חשוב לנו שיהיה קיפול נוח ומשקל נמוך וגם ידית מתכוונת וגובה עגלה כזה שיהיה נוח לשנינו ( אני בגובה ממוצע )
    בהתחלה חשבנו בכלל על כיוון של לולה-אפ אבל התברר שהיא לא כזו קומפקטית כמו שטוענים וגם לא כזו קלה..באסה בשבילי :( כי אני התאהבתי עם הייתי תינוק עכשיו הייתי נכנס לטיולון ונרדם ל"שנת קיץ" :)

וגם המחיר היה שיקול ולאחר חיפשים רבים מצאנו את הקורטינה ופרג קומפלטו.
    האם יש לך המלצה לעוד משהו בנוסף לעגלות הנ"ל.

השאלות נוספות כאלה:
    מי מהם עדיפה - הפרג קומפלטו הרבה יותר יקרה ( בהוספת סל-קל ).
    בקורטינה אהבנו את רעיון הקריקו הנוסף שחוסך לנו משולבת.
    אך תחושה כי קומפלטו יותר "סגורה לחורף" קיפול הקורטינה דווקא היה טיפה יותר קל לאישתי והידית מתכונת מעולה בשבילה אך שמעתי טענה כי תינוקות יותר צלאים או ארוכים יהיה להם צפוף אך גם יש טענה כי הסלקל של ציקו מאוד אמין ובטיחותי. ( אגב גם לגבי לולה אפ טענו אותו דבר )
    מה דעתך?

בנוסף לכך, למי שרות יותר טוב למי יבואן יותר נגיש - או שתמיד עדיף לפנות לחנות שבה קונים ואז במקרה כזה לוקח שבוע+ לתקן ולא תמיד יש עגלה חליפית.

לי חשוב גם אמינות ומקווה כי העגלה תחזיק מספיק לילד/ילדה הבאים ( איזה שנבחר ), ציקו סה"כ חברה טובה ומוכרת או שאני טועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה.שאלה נוספת חשובה לגבי קורטינה?

המתלבט
    20/04/2010

קראתי באתרי ביקורות מחו"ל על בעיות של פריחות אצל תינוקות וגם לגבי הזעה מוגברת בעיקר בגב של התינוקות.
    האם ידוע משהו על זה - אולי קשור לחומרי הייצור? האם טופל בסדרות ייצור אחרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לשים לב

חיליק דובדבני
    21/04/2010

לסוג הבדים בטיולונים של העגלות
    למשל בעגלת פג מודולר און טרק אני , אישית, לא הייתי נוגע גם בגלל הסיבה הזו...
    לגבי צ'יקו לא ידוע לי על דגם בעייתי...שווה לבדוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

חיליק דובדבני
    21/04/2010

אני חושב שהפג תהיה יותר מתאימה לכם היא יותר קלה משמעותית מהצ'יקו
    גם הלולה אפ דרך אגב יותר קלה, וגם סטריטי של בבה קונפורט, וגם דיאנה של איזי בייבי,
    אם אתם מחפשים עגלה קומפקטית וקלה להלן כמה המלצות: בבה קונפורט סטריטי, דיאנה איזי בייבי, פג קומפלטו, פג קלאסיקו, צ'יקו טרווי עם סלקל...
    לבגי שאלותייך על פג- העגלה מצויינת, אמינה ונוחה לתפעול מאד! עגלות פג גם הן מאד בטיחותיות ואני מאמין שהעגלה תשרת אותך נאמנה,
    שירות היבואן מצויין, והעגלה מיוצרת באיטליה! לא בסין
    ציקו גם עגלה טובה, וגם שירות היבואן טוב.
    ממליץ שתבחן עוד שתי עגלות לפני שאתה מחליט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי איכות הבדים..

קורטינה?
    21/04/2010

האם תוכל לברר לגבי הקורטינה של ציקו האם באמת יש בעיות עם הזעת יתר/פריחות בגב.
    זה חשוב בעיקר לאור הקיץ החם שלנו.
    אני אשמח בתודה, המתלבט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטב ידיעתי אן בעיה

חיליק דובדבני
    25/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי צפיפות? ובטיחות?

קורטינה?
    21/04/2010

מה לגבי צפיפות בעגלה ציקו קורטינה?
    לגבי בטיחות הסל קלים ציקו, פרגו ולולה אפ מי יותר בטוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם בטוחים

חיליק דובדבני
    25/04/2010

אישית אני מעדיף צ'יקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיוצרת בסין או איטליה?

קורטינה?
    21/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח עם יענו לי לשאר השאלות

רון
    22/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו