מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה נוספתענבל22/04/2010
יש לי עגלה של BABY SAFE קלאסיקו שקיבלתי מיד שנייה, אני עדיין מתלבטת אם באמת להשתמש בה לשלבים הראשונים ולקנות קריקוט ואח"כ לקנות טיולון שיהיה לי יותר קל במדרגות.
לעומת, לקנות את הצ'יקו קורטינה וקריקוט והסל קל שלה.
לסיכום יש לי כמה שאלות:
1. האם הגגון של הקורטינה מגיע לצד השני ברגע ששמים קריקוט? אני צריכה ללדת בקיץ אז יהיה הרבה שמש.
2. אמרו לי שבשלב מסויים עוברים מעגלה לטיולון בכל מיקרה בגלל הסרבול של עגלה, ואז חבל להשקיע בעגלה. האם זה נכון והאם הקורטינה מספיק קלה בשביל לשמש כטוילון?
3. עפ"י מה שרשמתי למעלה, איזה אופציה יותר כדאית? להישאר עם העגלה ולקנות טיולון או פשוט לקנות צ'יקו קורטינה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם יענו לי לשאלות הנ"ל
ענבל25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם יענו לי לשאלות הנ"ל
ענבל25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענבל
חיליק דובדבני25/04/2010לדעתי, יש סבירות סטטיסטית גבוהה שבכל מקרה תשקלי בשלב מאוחר יותר רכישת טיולון קליל
כפי שרוב האמהות עושות...
צ'יקו עגלה לא רעה בכלל אבל אני חושב שהיא קצת כבדה לשמש כטיולון קליל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ציקו קורטינה
בת אל26/04/2010שלום לך
אני אחרי סקר נרחב אחר עגלות , אני בחרתי לקנות ציקו קורטינה מכמה סיבות , היא קלה לניווט, הידית המתווננת( מכיוון שאני נמוכה זה יותר נוח) הגגון מתהפך לצד שני, האם זה גם כאשר ישנה את הקיקוט איני יודעת אך המלצתי אליך אל תשימי אותה מכיוון שהיא לא נראית לי יושבת טוב על העגלה וגם את צריכה ללדת בקייץ כמוני אז לא תצטרכי אותה,(לפי דעתי9, וגם בחרתי בה כי הסלקל שלה מתחבר לעגלה וגם כי הסלקל שלה היא מבין הכי בטיותיות שיש בעולם(ביחד עם הסלקל של הפג פרגו) וגם הקלה ביותר.
מקווה שעזרתי
שיהיה המשך הריון תקין ןלידה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבל26/04/2010למה הקריקוט כל כך מחמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריקוט
בת אל27/04/2010לא יודעת אם הוא כלכך מחמם, אך אני חושבת לא תצרכי אותו כי הקייץ שלנו די חם, שהתינוק לא "יתבשל" לך שם בפנים, הוא נראה לי מחמם והסיבה היא העיקרית ראיתי איך המוכרות מלבישות את הקריקוט על העגלה לא נראה לי יציב בכלל, מקסימום את יכולה לשים את העגלה ב-180 מעלות ולשים שמיכה דקה. גם אני חשבתי לרכוש את הקריקוט לאחר שראיתי שהיא אינה יושבת יציב על העגלה אני כנראה אוותר עליי, גם בעלי חושב כך לאחר שראה את הקריקוט יושבת על העגלה זה מסוכן.
מקווה שעזרתי לך
שיהיה המשך יום טוב
הריון תקין ולידה קלה אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה מאד אמינה :-)
חיליק דובדבני27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בת אל
עמית מנדלוביץ27/04/2010את צודקת כמעט בכל מה שאמרת-יש לצ'יקו קריקוט מעולה שנתפס בצורה בטיחותית על העגלה ואין איתו אף בעיה-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)