מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבה קונפורט לולה אפדקלה27/04/2010
ברצוני לקבל דעה על עגלה זו:
האם היא נוחה לתפעול וקלה?
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהחיפושים שלי וברורים שלי
רון27/04/2010גיליתי כי:
היא נחשבת קלה אך בפועל היא כבדה יותר.
שימו לב כי בדרך כלל המשקל הנתון הינו קטן יותר מהמיצאות כיוון שאו שכתוה משקל שילדה ללא הטיולון/אמבטיה/סלקל
ולעיתים ( תלוי בעגלה/טיולון ) זה מוסיף הרבה.
לגבי התפעול שלה - במידה והינכם בעלי משקל ממוצע+ וגובהכם לא נמוך מידיי אני חושב שלא תהיה בעיה.
אך כמובן הכי טוב לנסותץ בחנות.. :) יכול להיות ששיקולים שלי שונים משלכם.
מה שכן אני יכול לומר כי אהבתי אותה מאוד - אילולא אשתי היתה נמוכה ורזה יחסית הינו קונים אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות קטנה/הבהרה
לימור27/04/2010מבחינת משקל האמא/אבא התכוונתח ממוצע ומעלה ולא! מעל הממוצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דקלה
עמית מנדלוביץ27/04/2010הלולה אפ עגלה מעולה מכל הבחינות-אני ממליץ עליה בחום-היא מאוד קלה לתפעול ומאוד נוחה-לכי עליה ותהני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה אפ
דקלה28/04/2010ראשית תודה על התגובות.
האם כדאי לקנות עגלה עם אמבטיה, או שהדבר מיותר?
שנית- האמבטיה של הלולה אפ קצרה וצרה יחסית לעגלות אמבטיה אחרות. מה דעתכם?
קיבלנו המלצה חמה מאוד על מדריד של ד"ר בייבי. דעתכם??
תודה:-)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דקלה
לימור28/04/2010לגבי לולה אפ גם אני שמעתי לא יודע להגיד לך לגבי זה.
לגבי מדריד גם ראינו בחיפושים שלנו..את האמת גפם היתה אופציה לא רעה נדמה לי שאנחנו ראינו את הריפוד "גינס" אם אני זוכר טוב.
אך אהבנו יותר בסוף את הקורטינה..
לגבי המדריד עם אני זוכר נכון זה גם עם הידית מהתפכת? לא אהבנו כלכך למרות שצורת הגלגלים פחות בעייתי כאן מדגם האונו של פרגו שגם אותו ראינו.
מה שכן שמנו לב זה איזה שהיא משיכה של הגלגלים לצד במצב שהפכנו את הידית - איני יודע אם זה דגם התצוגה או כולם ככה כדאי לבדוק..!!
הקיפול אומנם נוח אך עושה רושם של כבדה יותר מהקורטינה ( אוליי קלה יותר מהלולה ) גם הגודל בקיפול נראה לי גדול יחסית לבגאז קטן.
אם לא ראיתם אותה עדיין מציע לכם בכל זאת לבדוק אותה ועוד עגלות אחרות.
לנו לקח 4 ימים וסיבוב ב 4 חניות ובאחת מהן היינו 3 פעמים ורק ב3 לבחור עגלה סופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי לולה אפ עדיפה בהרבה
חיליק דובדבני29/04/2010מדריד עגלה נחמדה, אבל הלולה אפ לדעתי איכותית הרבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)