מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מדריד של ד"ר בייבי או קלסיקו של פג?עמית28/04/2010
אנחנו מצפים לילד ראשון בקרוב ואכן מבחר העגלות מבלבל מאוד. לאחר קבלת המלצות רבות מחברים הצלחנו להצטמצם לשתי אופציות:
* מדריד של ד"ר בייבי - אהבנו את הגובה, מגן השמש, קיפול, ידית מתהפכת. לא אהבנו את מבחר הצבעים אבל זה ממש לא יהיה מה שיכריע...
* פג פרגו פליקו P3 קלאסיקו - אהבנו שוב גובה, קיפול, איכות. הבעיה היא שהבנתי מכמה חברות שפחות נוח שיש שתי ידיות לעגלה.
מכיוון שאנחנו לא מעוניינים באמבטיה או סל קל המחירים לא רחוקים מאוד אחד מהשני.
למקצוענים ובעלי הניסיון שביניכם:
עניין הידיות כזה קריטי?
איך מגן השמש בפג?
הערות והארות כלליות נוספות יתקבלו בברכה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייבים סל קל אבל
לימור28/04/2010מושב בטיחות לרכב שמתאים מגיל 0 לפחות!! למרות שפחות מומלץ עד כמה שאני יודע.
או שיש לכם כבר סל קל כלשהו?
בכל מקרה חובה להסיע תינוק באוטו בסל קל או מושב בטיחות מתאים למשקל/גיל לפי החוק!!!! שלא לדבר על הסכנה לתינוק ללא אחד מאלו חס וחלילה במקרה תאונה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנו סל קל
עמית29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עמית
חיליק דובדבני29/04/2010נתחיל מהסוף....במדינת ישראל החמה-כמעט אין עגלה שיש לה מגן שמש ראוי לשמש הישראלית של אמצע אוגוסט...יש מספיק פתרונות הצללה כתוספת שעולים בין 50-99 ש"ח מומלץ להשתמש בהם
לגבי שתי העגלות: שתיהן נחשבות טובות...המדריד בהחלט עגלה שהצליחה וקיבלה חוות דעת טובות.
פג פרגו קלאסיקו... עגלה למופת. מדהימה איכותית ואמינה מאד!
אחת מיוצרת בסין! השניה באיטליה!
לדעתי האישית אין בכלל מחשבה...פג פרגו פליקון פי3 קלאסיקו במחיר בו היא מוצעת בימים אלה למכירה עדיפה על פני המדריד בכל מצב!
שיהיה בשעה טובה :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עמית-סלקל
עמית מנדלוביץ30/04/2010היום בבתי החולים לא משחררים תינוק הבייתה ללא סלקל-ואני בכלל מציע לקנות תמיד את הטוב ביותר שאפשר-כמובן במסגרת התקציב (אני אישית ממליץ אם יש הגבלה כספית לצמצם במקומות אחרים ולעולם לא במושב בטיחות (כסא או סלקל או בוסטר)
בשנותיי בענף התינוקות ניתקלתי כבר בכמה מיקרים וסיפורים על תאונות רציניות שקרו לפעמים אפילו לא באשמתו של הנהג והמושב בטיחות הציל את חייו של התינוק או הילד
למיטב ידיעתי יש למושב בטיחות אורך חיים של 6 שנים מתחילת השימוש ואחר כך הוא פסול-אני שולח קישור ל"בטרם"-שווה להכנס ולדעת-
http://www.beterem.org/template/default.asp?maincat=6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות
עמית30/04/2010זה לא שאנחנו מתפשרים על בטיחות - חלילה! יש לנו סל קל בן 10 חודשים של פג מגיסתי (הילד שלהם כבר גדול מדי עבורו) ולכן אין לנו צורך בסל קל. אל דאגה - כסא בטיחות יירכש תוך שנה :-)
הדילמה העיקרית היא צורת הקיפול וידית אחת/שתיים. נחשוב עוד קצת בסופ"ש ונחליט.
שוב תודה לכם על ההתייחסות והתגובות, שיהיה סופ"ש מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית אני הזמנתי היום מדריד
אביב30/04/2010אחרי תחקיר מעמיק הזמנתי היום את המדריד יש בדגמים של 2010 צבע זינס יפה והבד נהדר
מה שעזר לי להחליט זה שהיא 178 מעלות ואני לא צריכה אמבטיה ובנוסף היא יותר קלה מהפג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביב
עמית מנדלוביץ03/05/2010בהצלחה ולידה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה :-)
חיליק דובדבני04/05/2010מקווה שתיהנו מהבחירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)