עגלת ציקו קורטינה / בייביי גוגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ציקו קורטינה / בייביי גוגר
    בת אל
    01/05/2010

שלום חיליק / עמית

עד אתמול הייתי סגורה על עגלת ציקו קורטינה, אך אתמול עגלת בייביי גוגר עלתה בחלומי ואולי זה סימן שאני צריכה לשנות את דעתי רגע לפני ההחלטה, ורציתי לשאול אתכם, מה דעתכן על העגלה בייביי גוגר? האם היא מתאימה לנו הישראלים כמוש היא מתאיה לסביבה האמריקנית?
    האם ביייביי גוגר נשכבת 180 מעלות? האם היא באמת מתאימה מגיל לידה כמו שאומרים?
    על מה אתם הייתם הולכים בתוך ממליצים / חווי דעה על מוצרי תינוקות כל ציקו קורטינה או על בייביי גוגר.?

אודה על תגובתכן , כל תגובה תתקבל בברכה
    שיהיה המשך יום מקסים וסופ"ש נעים ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבי ג'וגר

חיליק דובדבני
    02/05/2010

עגלה הנחשבת טובה! לדעתי האישית הצ'יקו קורטינה עדיפה!
    אם את מדברת על הדגם בעל ה 3 גלגלים יש כמה דברים שכדאי לשעים אליהם לב...הגלגלים הם גלגלי אוויר...ולכן עשויים להתפנצ'ר...העגלה לא נשכבת 180 מעלות...אמנם קרוב לכך אבל לא ממש עד 180 מעלות
    אני אישית מעדיף את הצ'יקו קורטינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

בת אל
    02/05/2010

תודה לך חיליק יקירי
    עזרת לי מאוד להשאר בהחלטתי ובדעתי
    שיהיה לך המשך יום מקסים ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ'יקו

מוש
    06/05/2010

אנחנו קנינו את הצ'קו קורטינה לפני שנתיים אני מאמינה שזה עדיין אותו הדבר.
    עגלה מצויינת הבת שלנו בת השנתיים עדיין איתה כי פשוט כל טיולון שבדקנו היה פחות נוח.
    הנסיעה שלה ממש חלקה שזה פשוט תענוג, ממליצה בחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו