מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי עגלת בייבי ג'וגר סיטיאלי04/05/2010
שלום לכל חברי הפורום,
אני בשלב חיפוש עגלות וכרגע העגלה שהכי אהבתי היא הבייבי ג'וגר סיטי מיני.
עשיתי סקר ובדיקה וראיתי המון המלצות לגביה. גם בחנתי אותה במו עיניי וידיי בחנות והיא נראית לי אחלה.
עכשיו, העגלה היא מגיל 0 (בלי אמבטיה) ועד שלוש (טיולון), וזאת נקודה שאני רוצה לברר לעומק ולבדוק אם מישהו יודע:
האם בטיחותי והגיוני לשים תינוק בן יומו בעגלה שאין לה אמבטיה קשיחה??
החברה שמייצרת את העגלה היא ידועה ועומדת בכל התקנים הבטיחותיים, אבל עדיין נראה (ובעיקר מרגיש לי) מוזר להניח תינוק בחודשים הראשונים בעצם בטיולון שיורד עד זוית שכיבה של 180.
שאלה נוספת היא: עד כמה בעצם אמבטיה של עגלה קשיחה היא נחוצה?
הרי השימוש בה הוא בערך לשלושה חודשים בלבד, ואם יש לי סלקל - הטא זה תחליף ראוי?
אשמח אם מישהו יכול להבהיר שתי נקודות אלו..
תודה ויום טוב לכולם!!!
אלי [:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלי
עמית מנדלוביץ06/05/2010אני אישית לא ממליץ על הבייבי ג'וגר כי אני שומע מהמון לקוחות על בעיית שירות רצינית של היבואן ויש המון עגלות בארץ ש"ניכנסו" שלא דרך היבואן ואין להם בכלל אחריות-חוץ מזה לפי דעתי היא מתאימה רק מגיל 4-6 חודשים ןמעלה-לפי דעתי חפשי עגלה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי ג'וגר
מירב10/05/2010עמית שלום
זה לא נכון מה שרשמת על עגלת הבייבי גוגר
העגלה מאושרת ע"י מכון התקנים מגיל 0 עד 15 ק"ג
היא מגיעה לשכיבה מלאה
חוץ מזה האם אי פעם פנית לשירות הלקוחות של היבואן?
יש להם שירות מעולה עם יחס אישי לכל לקוח
כאשר הקורה משהוא לעגלה הם שולחים טכנאי עד לבית הלקוח
ואם יש בעיה רצינית הם נותנים עגלה חליפית
חשוב לרכוש את העגלה בחנויות המורשות שמתפרסמות באתר של בייבי גוגר ישראל
אנא ממך אל תיתן אינפורמציה לא נכונה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירב
עמית מנדלוביץ10/05/2010אני מכבד את דעתך אבל אני הוא זה שניפגש כמעט כל יום עם עשרות אמהות ושומע כל היום חוות דעת מהשטח-זו דעתי -אני לילד שלי לא הייתי קונה את העגלה וזהו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקנות בשום אופן את העגלה!
שגית13/09/2010העגלה הזו סכנת נפשות!
הכון, היא יפה, קלה ומתקפלת מצוין. רק שכחו לדאוג לדבר אחד- בטיחות.אני כמעט איבדתי את בני בגלל העגלה המטופשת הזאת. היא לא יציבה בעליל. מאבדת שיווי משקל בקלות, הבוע התהפכה עם התינוק בפנים.
בנס הצלחנו לחלץ אותו משם בזמן.
לא לקנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגית היי
אביבית מולכו14/09/2010צר לי על מה שקרה לך, זו בהחלט טראומה, אך אני יכולה לומר לך מנסיוני האישי שאני השתמשתי בעגלה למעלה משנה (כולל אמבטיה) והיא מעולם לא התהפכה לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)