הבדלים לא ברורים + דיעה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים לא ברורים + דיעה
    רחל
    06/05/2010

מבקשת לברר קצת מידע, אחרי שראיתי בכל מיני אתרים כולל בייביז. הבדלים לא ממש ברורים לי. ללא התייחסות לעניין העיצובי יפה או לא כי זה עניין של טעם, בודקים בעיקר עגלות של צ'יקו ושל קאם: מה ההבדל בפועל בין הדגמים, (בתוך היצרן בעיקר):
    cam family combi ל- cam baby combi

בצ'יקו: trio tour 4 ל- trio 4 me ולא ברור אם אותו דבר או דגם נוסף: trio 4 autofix.

יש לנו גם שאלה בעניין הסל קל המתחבר לעגלה: בחלק מהדגמים שראינו יש מתאם לרכב ובחלק (כמו בברווי) הסל קל מתחבר ישירות לחגורות הרכב. מה לדעתכם טוב/נוח יותר?
    בשלב מסויים שקלנו בחיוב את ברווי וירדנו בגלל שהסל קל המגיע עם העגלה מתחבר ישירות לחגורות הרכב ומאידך אין אפשרות לוותר על הסל קל ולרכוש סל קל נפרד עם מתאם לעגלה ולרכב.
    מנסיונכם ותגובות שאתם מקבלים - העובדה שיש סל קל המתחבר לעגלה, אינה מעודדת השארת התינוק בסל קל יתר על המידה?
    תודה על תשובות מהירות על מנת שנוכל להחליט איזו עגלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים לא ברורים + דיעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדלים + דיעה. *אפשר תשובה*

רחל
    08/05/2010

לא קיבלתי תשובה, יש תגובות לשאלות שהופיעו לאחר מכן:-) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רחל

חיליק דובדבני
    09/05/2010

אתחיל דווקא מהסוף. שאלותייך לגביי סלקל... אני לא ממליץ לך לרכוש סלקל ללא בסיס! בסיס שיושב מחובר באופן קבוע לרכב הוא חיוני לדעתי . חיבור הסלקל לרכב כל פעם מחדש עשוי להיות לך מסורבל, ולא הכי בטיחותי חיבור של הבסיס, פעם אחת!! עגינתו בצורה חזקה ובטיחותית למושב הרכב נעשית פעם אחת ומאותו רגע הסלקל פשוט מתחבר לבסיס ועושה את החיים קלים ולדעתי בטיחותיים יותר.
    לגבי עגלת ברווי...לא הכי ממליץ בעולם,באופן אישי אני חושב שהיא מעט כבדה ולדעתי האישית במחיר שהיא עולה ניתן למצוא עגלות טובות יותר.
    ההבדלים בין עגלות קאם קומבי בייבי וקומבי פמילי... עד כמה שאני יודע יש כמה הבדלים שלדעתי הופכים את עגלת קומבי פמילי לאטרקטיבית יותר. ומומלצת יותר על ידי. בעיקר בנושא הבטיחותי... הפמילי מגיעה עם בסיס לסלקל בעוד שהקומבי בייבי לא! יש עוד כמה הבדלים יותר זניחים כמו כיסוי רגליים, סוגי הבדים וכו'
    ככלל עגלות מתוצרת קאם איטליה נחשבות מצויינות! ואני משוכנע שתהיי מרוצה. אישית אני ממליץ יותר על קאם קומבי פמילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו