חוות דעת על עגלה bertini z1

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על עגלה bertini z1
    נטע
    15/05/2010

שלום.
    ראינו עגלה bertini z1 ומאוד התלהבתי ממנה בדים נעימים, קטנה וחמודה שלא לדבר שהיא גם טרמפולינה וגם כיסא אוכל בנוסף לעריסה וטיולון. האם זו עגלה מומלצת? האם ניתן לחבר סלקל?

ועד שאלה: באיזה גובה הכי נמוך ניתן להוריד ידית בעגלה cam pulsar (אני בגובה 1.57). האם מתאימה רק לגבוהים?

תודה. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על עגלה bertini z1

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי נטע

עמית מנדלוביץ
    15/05/2010

אני אישית לא אוהב את הברטיני והיא בכלל בקושי נמכרת
    לגביי הפולסר-היא מתאימה לכל גובה כי יש ציר בידית שניתן לכוון-ואין בכלל מה להשוות-לכי על הפולסר בלי להתלבט-בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת לפרת

נטע
    16/05/2010

אני אישית לא אוהבת, זה לא נישמע כי הסבר של מומחה... תוכל לפרת: מה בדיוק לא טוב? מדוע לא נמכרת? כי לא מכירים ולא ממליצים עליה או שיש לה הרבה תקלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם העגלה לא נמכרת

חיליק דובדבני
    21/05/2010

זה סימן שאחד מכמה גורמים קרו:
    או שהיא לא שווקה טוב, או שהיא לא עושה רושם מספיק טוב, או שידוע שהיא לא טובה ועוד ועוד ועוד
    העגלה דווקא עושה רושם בסדר, אבל היא עדיין לא נמכרה במאסה קריטית שתיתן לנו לשמוע מספיק חוות דעת אחרי שימוש של כמה חודשים. מחיר העגלה לא נמוך ולדעתי האישית יש תחליפים יותר אטרקטיביים...לדעתי לכן אני לא ממליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם העגלה לא נמכרת

חיליק דובדבני
    21/05/2010

זה סימן שאחד מכמה גורמים קרו:
    או שהיא לא שווקה טוב, או שהיא לא עושה רושם מספיק טוב, או שידוע שהיא לא טובה ועוד ועוד ועוד
    העגלה דווקא עושה רושם בסדר, אבל היא עדיין לא נמכרה במאסה קריטית שתיתן לנו לשמוע מספיק חוות דעת אחרי שימוש של כמה חודשים. מחיר העגלה לא נמוך ולדעתי האישית יש תחליפים יותר אטרקטיביים...לדעתי לכן אני לא ממליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו