מי מכיר את העגלה ברייטקס?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מי מכיר את העגלה ברייטקס?
    מירב
    17/05/2010

ראיתי אותה בחנות-המליצו לי עליה על דגם שנקרא בי מובייל אמרו שהיא מגרמניה ומאד מוכרת מי יכול להמליץ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי מכיר את העגלה ברייטקס?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברייטקס

אלה
    20/05/2010

הי
    תראי הלכתי לראות אותה היום אחרי המליצו לי עלייה בפורום והתאכזבתי ...
    האמבטיה הייתה כבדה מאוד מאוד למרות שנאמר לי שיש אמבטיה נוספת לא זכיתי לנסותה.
    הטיולון עצמו קל, מודה... אני הייתי בחנות שמכרה הכל בנפרד במחירים מאוד גבוהים בעיניי ולא יודעת עד כמה זה מצדיק את העגלה שנמצאת מעט מאוד זמן בשוק, וכבר נאמר כאן על ידי המומחים שלא כדאי לקחת עגלה שנמצאת מעט מאוד זמן בשוק ורצוי שלא אנחנו נתנסה עלייה...
    לגביי הסל קל, היה לי כבד , באוטו ניתן לחברו עם חגורה, אם כי אני מעדיפה בסיס שמחירו 600 - 800 ש"ח לא כל כך הבנתי מהמוכרת, נראה לי שהיא בעצמה לא הייתה סגורה על המחיר... כך שכל העגלה כולל טיולון, אמבטיה, וסל קל המחיר יצא 4000 ש"ח בערך... לי נראה יקר לעגלה שנמצא כה מעט זמן בשוק
    אגב לא מתיימרת להיות מבינה גדולה בעגלות אבל בכמה שבועות האחרונים ראיתי כמה והבנתי שזה לא בדיוק מה שאני מחפשת.. ועדיין אני מחפשת...
    בהצלחה
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירב

עמית מנדלוביץ
    21/05/2010

ראיתי את הבי מובייל בשבוע שעבר והעברתי אותה בדיקה מקיפה ביותר וככה-
    עגלה מאוד איכותית ברמת גימור מאוד גבוהה,הקיפול והתיפעול מאוד נוחים והיא הזכירה לי את הבייבי ג'וגר אבל מרגישה יותר יציבה וגם יותר קלה-
    היבואן בייביסייף-מבין היבואנים המובילים בענף ונותן שירות מעולה
    אני ממליץ עליה בחום ונראה לי שהיא הולכת להחליף לגמריי את הבייביג'וגר הבודדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו