מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קאם פולסר או פג סוויץ'יפעת23/05/2010
שלום,
אני מאד מתלבטת בין השניים והייתי שמחה לשמוע על היתרונות והחסרונות של שתיהן.
האם נכון שמשקלה של הקאם הוא 15 ק"ג כי אני הבנתי שיחד עם הטיולון מדובר ב- 9.5 ק"ג.
כמו כן, האם יש לכם סניף בצפון או לחילופין היכן אוכל למצוא את הקאם ולנסות אותה?
אני נוטה יותר לכיוון שלה בגלל הידית. האם זה שיקול נכון?
שאלה אחרונה, אשמח לדעת את המידות שלה סגורה עם טיולון כי לא מצאתי את זה כתוב באף מקום
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יפעת
עמית מנדלוביץ24/05/2010את צודקת-יש יתרון ענק בפולסר בגלל הידית המתכווננת
המשקל שלה פחות מ-10 ק'ג ואני לא יודע את המידות המדוייקות שלה שהיא מקופלת אבל אני יודע בוודאות שהיא ניכנסת בלי שום בעיה אפילו למכוניות קטנות (הקיפול שלה סביר ביותר-יש מודולריות שמתקפלות הרבה יותר גדול)
עדיין אין לנו סניף בצפון אבל צרי קשר עם היבואן-אימרי לו ששוחחנו והוא יכוון אותך לחנות הקרובה לביתך-שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
יפעת24/05/2010הי,
תודה על התשובה, שאלה נוספת: יש אפשרות שאקנה את העגלה באיטליה. האם יש לה תו תקן ישראלי? היכן אוכל לראות? כמו כן, אם אזדקק לתיקונים היכן ניתן לטפל בה בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפעת
עמית מנדלוביץ24/05/2010ברור שיש לה תו תקן ישראלי ואת יכולה לקבל אותו-צרי קשר עם היבואן שנקרא -ר.ד.א והם ישלחו לך את אישור מכון התקנים (הם נותנים שירות מעולה)
מבחינת תיקונים-כמעט בכל איזורי הארץ יש להם נקודות שירות-בקשי מהם גם את המיקומים ותקבלי
כמה תעלה לך העגלה באיטליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עמית
יפעת25/05/2010מאחר ואין חנות בה אני יכולה לראות את העגלה, נכנסתי לאתר של cam וכתוב שם שרק השילדה היא 9.8 ק"ג. שילדה עם טיולון קרוב ל- 13.7 ק"ג.
האם תוכל לבדוק את זה ולחזור אליי? כי גם בפירסומים בארץ יש כל הזמן אי התאמות.
זו אינפורמציה מאד חשובה!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולסר עדיפה בהרבה
חיליק דובדבני26/05/2010הקאם פולסר לדעתי עדיפה בעשרות מונים על פני השנייה. פג סוויץ עגלה פשוטה ופחות מומלצת חד משמעית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)