קאם פולסר או פג סוויץ'

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קאם פולסר או פג סוויץ'
    יפעת
    23/05/2010

שלום,
    אני מאד מתלבטת בין השניים והייתי שמחה לשמוע על היתרונות והחסרונות של שתיהן.
    האם נכון שמשקלה של הקאם הוא 15 ק"ג כי אני הבנתי שיחד עם הטיולון מדובר ב- 9.5 ק"ג.
    כמו כן, האם יש לכם סניף בצפון או לחילופין היכן אוכל למצוא את הקאם ולנסות אותה?
    אני נוטה יותר לכיוון שלה בגלל הידית. האם זה שיקול נכון?
    שאלה אחרונה, אשמח לדעת את המידות שלה סגורה עם טיולון כי לא מצאתי את זה כתוב באף מקום
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קאם פולסר או פג סוויץ'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יפעת

עמית מנדלוביץ
    24/05/2010

את צודקת-יש יתרון ענק בפולסר בגלל הידית המתכווננת
    המשקל שלה פחות מ-10 ק'ג ואני לא יודע את המידות המדוייקות שלה שהיא מקופלת אבל אני יודע בוודאות שהיא ניכנסת בלי שום בעיה אפילו למכוניות קטנות (הקיפול שלה סביר ביותר-יש מודולריות שמתקפלות הרבה יותר גדול)
    עדיין אין לנו סניף בצפון אבל צרי קשר עם היבואן-אימרי לו ששוחחנו והוא יכוון אותך לחנות הקרובה לביתך-שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

יפעת
    24/05/2010

הי,
    תודה על התשובה, שאלה נוספת: יש אפשרות שאקנה את העגלה באיטליה. האם יש לה תו תקן ישראלי? היכן אוכל לראות? כמו כן, אם אזדקק לתיקונים היכן ניתן לטפל בה בארץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יפעת

עמית מנדלוביץ
    24/05/2010

ברור שיש לה תו תקן ישראלי ואת יכולה לקבל אותו-צרי קשר עם היבואן שנקרא -ר.ד.א והם ישלחו לך את אישור מכון התקנים (הם נותנים שירות מעולה)
    מבחינת תיקונים-כמעט בכל איזורי הארץ יש להם נקודות שירות-בקשי מהם גם את המיקומים ותקבלי
    כמה תעלה לך העגלה באיטליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עמית

יפעת
    25/05/2010

מאחר ואין חנות בה אני יכולה לראות את העגלה, נכנסתי לאתר של cam וכתוב שם שרק השילדה היא 9.8 ק"ג. שילדה עם טיולון קרוב ל- 13.7 ק"ג.
    האם תוכל לבדוק את זה ולחזור אליי? כי גם בפירסומים בארץ יש כל הזמן אי התאמות.
    זו אינפורמציה מאד חשובה!!
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פולסר עדיפה בהרבה

חיליק דובדבני
    26/05/2010

הקאם פולסר לדעתי עדיפה בעשרות מונים על פני השנייה. פג סוויץ עגלה פשוטה ופחות מומלצת חד משמעית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו