מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הנחיצות של מרכב מתהפךאפי27/05/2010
אנחנו מתלבטים בין שני דגמים של עגלות פג-פרגו - המודולר טרי פיקס והמודולר סוויצ'.
הבנתי שההבדל היחיד ביניהם הוא שבסוויצ' המרכב מתהפך (הטיולון יכול להיות מופנה גם להורים וגם לכיוון הנסיעה) וזה בעיני נותן יתרון לסויצ', אך עם זאת גם מוסיף לו משקל של כ-2 קילו (10.5-11 קילו לעומת 8-8.5 קילו) וכן את דרגם הסוויצ' ניתן לקפל רק בשתי ידיים, בעוד שאת הטרי פיקס (הבנוי על הפליקו פי 3 הרגיל) ניתן לקפל ביד אחת.
האם יש עוד הבדלים בין שני הדגמים (מבחינת זווית שכיבת הטיולון וכד'?)
כרגע נראה לי חשוב שניתן יהיה להציב את הטיולון לשני הכיוונים,במיוחד אם מעבירים את התינוק אך אני תוהה - האם זה "שווה" את ההכבדה בשני ק"ג נוספים ואת נוחות הקיפול כשיש ביד השנייה תינוק?
אגב, באינגליזינה סטריפ פרי, שמאוד דומה בעיניי לפג פרגו בתכונותיה, יש גם מרכב מתהפך, אך לפי המידע שנמסר לי זה לא משנה ממשקל הטיולון של הסטריפ הרגיל (שניהם שוקלים 9.5 קילו, פחות מהסוויצ', אך יותר מפליקו פי 3 הרגיל) האם זה מצדיק להעדיף את האינגליזינה על פני הפג פרגו?
אשמח לתובנות ועצות בנושא, כי ההתלבטות קשה ביותר!
אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אפי
עמית מנדלוביץ27/05/2010אני אישית הייתי הולך על הטרי פיקס בלי להתלבט כי גם ככה שהילד מגיע לגיל חצי שנה בערך ומתחיל לשבת-אין סיכוי שתהפכו את הטיולון וגם ככה בהתחלה תשתמשו באמבטיה ותהיו מול התינוק ואלו באמת החודשים שחשוב להיות מולו-לכו על הטרי פיקס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)