מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת..גולי28/05/2010
לגבי פג פרגו- דגם הסקייט (2010) לבין הקאם פולסר?
שתיהן מאוד מרשימות.. יש לכם המלצה מי יותר טובה?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה שנשאלה מזמן...
גולי14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולי היי
אביבית מולכו15/06/2010צדקת בהגדרה -שתיהן מרשימות ביותר.
פג פרגו סקייט כבר ותיקה וידועה, בעיות שהיו בעברה תוקנו והיא עגלה טובה, ויש אחריות VIP .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על הפג פרגו
גולי15/06/2010תודה על התשובה.. אני מבינה שהיא יותר טובה מהקאם פולסר?
והאם הבנתי נכון והאמבטיה הופכת בעצם לטיולון? זה לא שני חלקים נפרדים? האם זה טוב או שזה חיסרון? כי אז הטיולון הוא מאוד גדול או שהאמבטיה היא בעצם מאוד קטנה?
תודה ויום נפלא...(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי הסקייט
דויד15/06/2010א. סקייט מדגם2009 זה שניים שהם אחד...סקייט החדש דגם 2010 זה אמבטיה וטיולון לחוד. לפי האת של פג פרגו השינוי בוצע מכיוון שהיו תלונות רבות על סקייט 2009.
ב. מודבר בעגלה מרשימה בהחלט.
ג. אני ואשתי לא הלכנו עליה כי הטיולון לא נשכב 180 מעלות אלא הילד מה שנקרא יושב שוכב...כמו בעגלת הבוגבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר מבולבלת..
גולי15/06/2010בהתחלה הייתי נעולה על הסטוקי ואז ראיתי את הקאם פולסר שמצאה חן בעיניי ..
בעצם מה שמצא חן בעיניי בסקייט ובסטוקי זה האפשרות של המשחק עם הגובה של העגלה (לא רק של הידית..).. מה אתם ממליצים? יש אולי עוד דגמים שאתם ממליצים לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו הייתה התלבטות מאוד דומה לשלך
דויד15/06/2010האמת, שהאפשרות לשחק עם הגובה שלהאמטיה קרצה גם לו בדגם הסקייט.
אלא שהשאלה האם זה נצרך? לא ממש....אם בגובה סביר כל העגלות יהיו לך נוחות אם את נמוכה תבחרי עגלה נמוכה ואם את גבוה אז עגלה גבוהה (למשל מוצי)
אני אישת לא אוהב את הסטוקי ולכן אם את מתלבטת בינה לבין הסקייט קחי את הסקייט.
מה שכן אני לא מבין מאיפה הלהט לעגלת הקאם?!?!?!? זאת עגלה נחמד ולא יותר מזה....בעיני היא לא מתקרבת לקרסולי הסקייט וכן לשאר העגלות הפרמיום שצברו כבר המוני לקוחות מרוצים.
מי נותן שירות לקאם? מי המליץ לך? יש לך ביקורות טובות של אחרים עליה?!?! איפה מיצרם אותה?
אני אישית לא מתלהב ממנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את גבוהה, לכי על הקאם
הדר15/06/2010אם הגובה הוא קריטריון חשוב, נראה לי שהיא תהיה לך נוחה. גם הידית וגם האמבטיה שלה גבוהות למדי.
ומעבר לזה, היא נחשבת עגלה מצויינת עד כמה שהבנתי.
אין לי אותה לשימוש אישי, אבל היא מיוצרת באיטליה (ולא בסין כמו רוב העגלות) ולא יצא לי להתקל בביקורות שליליות עליה...
אה, והיא נורא נורא יפה. :-)
(צר לי, אני שטחית. מודה!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)