סוייץ או לולה אפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סוייץ או לולה אפ
    omer
    31/05/2010

אחרי סקר עגלות נרחב הגענו לשני דגמי עגלות אופציונליות:
    PEG PEREGO SWITCH
    BEBE CONFORT LOOLA UP
    האם יש המלצות על אחת יותר מהשניה?
    כמו כן חשוב לי לדעת איזה מבין שני הסלקלים שנמחרים עם העגלות בטיחותי יותר ונוח יותר לתינוק - ייתכן שזה מה שיכריע בסופו של דבר בין אחת לשניה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוייץ או לולה אפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי עומר

עמית מנדלוביץ
    01/06/2010

בחרת ב 2 עגלות טובות אבל-אני הייתי הולך בלי לחשוב על הלולה אפ-
    קודם כל היא הרבה יותר קלה
    שנית הרבה יותר יפה וחוץ מזה הקיפול והתפעול הרבה יותר נוח וזה בעצם מה שמחפשים
    לגביי הסלקלים שניהם מעולים (הקוסקו הרבה יותר גדול מבפנים ואני אישית מאוד אוהב אותו)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתרונות סוויץ מודולר

ניר -פופיק
    06/06/2010

הלולה אפ יותר קלה אבל ישנם ייתרונות לסוויץ:האמבטיה של פג מהייחודיות בעולם1. רגליים נשלפות - האמבטיה משמשת כעריסה לכל דבר. 2.מערכת איוורור - בכל הגב של האמבטיה ישנם חורים שאפשר לפתוח ולסגור בהתאם למזג האוויר. 3. חלק הראש מתרומם- מצויין לאחרי האוכל (שהתינוק לא ייפלוט על עצמו). 4.חלק הגגון נפתח לכילה - חלק חשוב המאפשר לתינוק להנות מהנסיעה וכן להורה להיות בקשר עין עם התינוק. סלקל פג - ישנם כמה קריטריונים חשובים לבחירת סלקל שכדאי שתבדקו!!: 1. איכות החומר: תמיד תבדקו את איכות הפלסטיק ע"י כיפוף. 2.ספיגת אנרגיה - התינוק נגד כיוון הנסיעה ולכן יקבל מכה מהפלסטיק ולכן חשוב שהמכה זחספג כמה שיותר, החומר הטוב ביותר הוא קלקר שמשתמשים בקסדות.3. הגנת צד - חשוב בעיקר ל- 3 חודשיים הראשונים שלתינוק אים שליטה על הצוואר. 4. חיבור לרכב - המומלץ ביותר הוא יכולת בחירה ב 3 צורות, ללא בסיס, בסיס רגיל,בסיס איזו פיקס שהוא הבטוח ביותר

יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו