מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא לרכבסיון10/06/2010
שלום,
קניתי היום כסא לרכב מתאריך 11.2007 (זה מה שכתוב על המדבקה)
הכסא חדש כמובן באריזה.
1. האם 5 שנים שזה הזמן המומלץ לשימוש, חל מרגע התקנת הכסא ברכב או מרגע הייצור?
2. לגבי הכסא עצמו, אוונפלו דגם טריומף DLX שהומלץ זו באתר, המתאים מגיל 0
דגם משנת ייצור 2007 אמין? מה ההבדל בינו לבין דגמים שיוצרו ב2009 לדוגמא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על הכסא צריך להיות מצויין גם תאריך
דני10/06/2010אחרון לשימוש אם הוא יוצר ב 2007 התאריך אחרון לשימוש צריך להיות בסוף 2013 כלומר 6 שנים מיום הייצור ולא מיום השימוש אם את חושבת להשתמש בזה לתינוק אחד אז התוקף צריך להספיק אם את תרצי משהו לשימוש עתידי לתינוק נוסף עדיף לחפש שנת ייצור מתקדמת יותר 2009/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי התאריך
סיון12/06/2010והפעם לגבי סלקל.
כשאני עושה הזמנת לידה בחנותכם או בכל חנות אחרת,
אני בוחרת סלקל עפ"י המלצות.... הדבר האחרון שאני חושבת עליו הוא תאריך הייצור.
מה גם שאני בוחרת סלקל מתצוגה וזה לא בהכרח הסלקל שיהיה שלי.
האם לאחר הלידה, כשחבילת הלידה מגיעה הביתה, אני עשויה למצוא את עצמי
עם סלקל שיוצר לפני 4 שנים?
לי היה נראה הגיוני שהחנויות מחזיקות סלקלים ששנת הייצור 2010 או לכל הפחות 2009.
האם יכול להיות שחנויות מחזיקות דגמים ישנים?
והאם הדבר צריך להדאיג אותי כשאני קונה סלקל במבצע, שמא המחיר זול
בגלל התאריך ? (רוצים להיפטר במלאי שבחנות... אך מנצלים את חוסר הידע של הזוג הצעיר
ולא אומרים לו?).
את הכסא החזרתי לחנות והעסקה בוטלה, עכשיו אני חוששת לגורל הסלקל
כשאצטרך להזמין או יותר נכון לקבל אותו ביום בשיחרור מבי"ח.
אשמח לשמוע איך זה בחנות שלך ובכלל לגבי תאריך הסלקל
(זו בת בכורה... וכן חשוב לי התוקף).
תודה
ומזל טוב לניהול האתר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אביבית מולכו12/06/2010נוי ,
בנוגע לתפוגה ותאריכי ייצור כבר קיבלת תשובה.
בנוגע להמשך השאלה שלך, יכול להיות שישנם סלקלים עם תפוגה ישנה בחנויות, זו חובתו של המוכר לציין זאת בפניך ואת צריכה להחליט האם זה מתאים לך או לא! , אך יכול לקרות דבר נוסף, שבעל החנות מזמין לך סלקל ישירות מהיבואן ומקבל אליו סלקל עם תוקף ישן, ללא כל כוונה לפגוע בך וללא ידיעה מוקדמת.
אני חייבת לציין בפנייך שסלקלים שמיוצרים לדוגמא בסוף 2009 מגיעים לארץ רק במרץ/אפריל 2010 .
בכל מקרה תהיי עירנית לנושא התפוגה כי זה נושא חשוב, אם הוא לא היה חשוב לא היה מוטבע על הכסא/סלקל תאריך ייצור.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)