בקבוקי בי פרי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בקבוקי בי פרי
    רננה
    12/06/2010

אביבית היי
    אני לפני לידה , אני רוצה לדעת האם בקבוקי בי פרי נחשבים לטובים יותר? ולמה? ומה זה הביספינול הזה שמדברים עליו!?
    שאלה נוספת, המליצו לי בחנות לקנות 5 בקבוקים קטנים האם זה נכון בשבילי?
    תודה מראש
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקבוקי בי פרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלי היי

אביבית מולכו
    12/06/2010

בקבוקי בי פרי ותיקים וטובים, בתוך הבקבוק ישנה צינורית לכל האורך האמורה להפחית את הגזים.
    הבקבוקים הם מעולים והוכיחו את עצמם במהלך השנים!
    בנוסף ישנן חברות רבות נוספות המיצרות ללא ביספינול A וגם להם יש פתרונות לגזים כמו: MAM, NUK ...
    ביספינול A : ביספנול איי (BPA, Bisphenol A) הינו חומר כימי אשר בשימוש בתעשיית הפלסטיקה. הוא משמש בעיקר כאחת מאבני הבניין (מונומר) בפוליקרבונט. על פי מחקרים שונים שהתפרסמו גילו שהחומר חשוד בשיבוש פעילות הורמונלית אצל תינוקות והאצת התפתחותם המינית, גרימת הפרעות בגדילה והשמנת יתר.

בנודע לרכישת 5 בקבוקים, לי זה נשמע מיותר לחלוטין! בקבוקים קטנים זה נוח אך השימוש העתידי שלהם הוא מועט, עדיף לקנות 2 קטנים ואת כל השאר גדולים שישמשו אותנו ליותר זמן.

שיהיה המון המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית המון תודה! עזרת לי!

רננה
    12/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקבוק לתינוק

ענת
    14/06/2010

הי,

מאחותי ומחברות אני יודעת שאם חס וחלילה התינוק סובל מאוד מגזים, הבקבוק אולי מסייע במעט, אבל עדיין רחוק מלפתור את הבעיה לחלוטין...

מה שכן, אפשר תמיד להתנחם בעובדה שסיפור הגזים מסתיים בד"כ עד לגיל 4 חודשים. :-)

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו