המלצה לרכישת עגלה-עזרה דחוף!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לרכישת עגלה-עזרה דחוף!
    חופית
    13/06/2010

קודם כל אני יתחיל בזה שלקנות בית יותר קל מרכישת עגלה,
    אני כבר ממש השתגעתי.
    אז ככה קומה 3 בלי מעלית..
    הייתי כמה פעמים בחנות וההתלבטות היא בין הבבה קומפורט סטריטי לאיה בייבי מקס או ללכת על הדגמים הפשוטים יותר כמו ד"ר בייבי מדריד או אפולו של איזי בייבי משהו בלי אמבטיה
    הבעיה העיקרית שלי עם הסטריטי זה הגובה של הידית אני 1.75 ועם האיה בייבי מקס זה שהטיולון לא נשכב 180 מעלות ויש ממש שיפוע האם זה חשוב שיהיה 180 מעלות? האם לקחת דגם ללא אמבטיה ואם כן איזה?

תעזרו לי .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופית היי

אביבית מולכו
    13/06/2010

את לא יודעת כמה את צודקת!!! רכישת עגלה זה אחד הדברים המסובכים ביותר שיש!
    180 מעלות זוהי פונקציה חשובה לתינוק בן יומי (כך אומרים) , אך זה לא אומר שאת חייבת עגלה עם אמבטיה, יש עגלות רבות ללא אמבטיה והן נשכבות ל- 180 מעלות.
    מאחר ואת גרה בקומה שלישית את חייבת לבדוק מעבר למשקל העגלה שחייב להיות כמה שיותר נמוך גם את נושא הקיפול, אם את מתכוונת להעלות את העגלה מידי יום הביתה ולא להשאיר למטה את חייבת לדאוג לקיפול הקל ביותר.
    לפני שנמשיך, האם בדקת את עגלת מיני סיטי של בייבי גוגר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אביבית

חופית
    13/06/2010

כן ראינו את העגלה,אך בעלי לא אהב אותה דוקא בגלל צורת הקיפול.....
    על מה עוד היית ממליצה שהיא בלי אמבטיה?
    חשוב לי לציין ששתי ידיות אחיזה לא באות בחשבון.

תודה מראש
    חופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

אביבית מולכו
    15/06/2010

חופית היי
    חשבתי עלייך הרבה , במקרה שלך דווקא הייתי כן בודקת את העגלות היותר "פשוטות" לכאורה - הטובות כמו PP09 של בייבי לאב - שוקלת רק 8 ק,ג ועם ידית אחיזה אחת
    אפולו - של איזי בייבי
    ZIP - של בייבי סייף.
    הצעתי נובעת מתוך זה שנראה לי מיותר לרכוש עגלה מודולרית ולעלות את כל החלקים שלוש קומות כל פעם העגלה פשוט תהפוך להיות נטל עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית היקרה....

חופית
    15/06/2010

תודה רבה רבה על ההמלצות...אני יבדוק אותם פיזית בחנות וימשיך לעדכן אותך .
    תודה ממי.

חופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרתי אחרי בדיקה בחנות....

חופית
    02/07/2010

היי אביבית ...
    הלכתי לראות את העגלות שהמלצת לי עליהן ולבסוף החלטתי על הבייבי סייף רק ששם נתקלתי בעוד דגם שנקרא פוקוס גם של בייבי סייף ונראה לי שאני יילך עליה האם היא גם טובה כמו הזיפ?

תודההה

חופית :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופית היי

אביבית מולכו
    06/07/2010

ה- ZIP הרבה יותר נוחה לשימוש מאשר הפוקוס, צריך לבדוק אך לדעתי היא גם קצת קלה יותר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו