סל קל של פג 3 פיקס או סל קל של מקסי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סל קל של פג 3 פיקס או סל קל של מקסי
    מאיה
    14/06/2010

אני מעוניינת לדעת אם מישהי יכולה לענות לי מה עדיף?
    אני רוצה לקנות סל קל שמתאים לעגלת סטוקי אני מתלבטת בין שניים
    סל קל של פג 3 פיקס 2010
    או
    סל קל של מקסי קוזי פבל 2010
    אשמח לקבל חוות דעת מה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקלים

אביבית מולכו
    15/06/2010

סלקל של פג איכותי יותר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעניות דעתי אביבית טועה ומטעה אותך!

דויד
    15/06/2010

א. במבחני הריסוק נקבע שסל קל מקסי קוזי מדגם קבריו ואחריו הדגם החדש פבל...הוא הבטיחותי ביותר, עם בסיס לאוטו וגם בלי.
    ב. מקסי קוזי הסל קל הטוב בעולם, הנוח ביותר, וגם זוכה בכל סקר אפשרי של שביעת רצון.

נראה לי שהתשובה של מנהלת הפורום לא ממש ענינת שכן רק שילב מוכרים מקסיקוזי ולכן אין למוכרים אחרים אינטרס לקדם אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד היי

אביבית מולכו
    15/06/2010

ידוע לכולם ששילב מוכרים את הסלקלים מדגם מקסיקוזי, זה אינו סוד ונהפוך הוא אנחנו מפנים הרבה אנשים אליהם שמעוניינים לרכוש סלקל התואם לעגלות מסויימים לרכוש מקסיקוזי ב----שילב!!!!!
    אני לא נמצאת פה לקידום אינטרסים לא שלי ולא שלך!
    בסופו של דבר הלקוחה תראה, תבחן ותחליט מה שטוב לה!

יום טוב
    ותודה רבה
    אביבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מאיה
    15/06/2010

תודה רבה על תשובתך, אני אישית גם חושבת שפג יותר טוב אבל משכנעים אותי אחרת אז חשבתי אולי דברים ישתנו מהעבר ואלי באמת מקסי קוזי יותר טוב...
    אבל אם ללא ספק פג יותר טוב אני אלך על פג.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי שום אינטרס רק הצגת האמת.

דויד
    15/06/2010

על סמך מה את קובעת שסלקל של פג יותר איכותי מסל קל של מקסי קוזי?!?!?!
    את קובעת משהו...תסבירי תוכחי...בעיני זאת קביעה מוטעית שרבים וטובים ממני וממך לא יסכימו עם דבריך כלל וכלל.
    ולראיה סלקל מקסיקוזי נבחר לטוב ביותר בסקר ידיעות אחרונות שהורכב מאנשימקצוע מהשורה הראשונה.
    סלקל פג מסורבל להורה, כבד ולא יותר בטיחותי אז מאיזה בחינה הוא עדיף?!!?!!?!?!!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאיה
    16/06/2010

אני אומרת שהסל קל של פג יותר טוב רק מבחינת שם תשכנע אותי בבקשה באמת מה היתרונות והחסרונות בשני הסלקלים אני אודה לך!
    אני הולכת לסגור היום על סל קל ועדיין יש לי התלבטות אשמח שתשנה את דעתי ותגיד לי במה הם יותר טובים ופחות טובים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקלים

ניר -פופיק
    16/06/2010

תתנו לי לנסות לעשות פה קצת סדר.
    קודם אני לא בעד להגיד מה טוב יותר ומה פחות בואו פשוט ניתן את הקרטריונים החשובים לבחירת סל קל ומשם יהיה יותר קל להחליט. כסאות בטיחות בכלל זהו תחום שמאד קשה להבחין בהבדלים בעין לא מקצועית ולכן כל הקריטרינים הנ"ל ניתנים לבדיקה ע"י כל אחד
    חשוב לציין כמה עובדות לפני: 1.תפקיד הסלקל מתחיל כשאנו ההורים לא עושים את העבודה כמו שצריך(לנהוג). 2.כל הסלקלים במדינת ישראל עוברים תקן(רק שאתם לא יודעים מה הוא אומר,תקן הוא קו איכות מינימלי). 3.התינוק יושב נגד כיוון הנסיעה ובמצב של כמעט ישיבה). 4. ישנם מומחים לבטיחות נקראים "בטרם".
    אז בואו נתחיל:
    1.איכות החומר-בתאונת דרכים מופעל הרבה לחץ על הסלקל, רוב הסלקלים עשוים מפלסטיק, וישנם סוגים שונים של סלקלים! לכן תורידו את הריפוד של הסלקל ותנסו לכופף את הפלסטיק אתם כבר תבחינו לבד בהבדלים.
    2.ספיגת אנרגיה - הלחץ שמופעל הוא אנרגיה מהעצירה הפיתאומית הגורמת לפציעות קשות מכיוון שפוגעת באיברים הפנימיים.לכן חשוב לבדוק מה מפריד בין הגוף השברירי של התינוק לבין הפלסטיק הקשיח.(יש מכלום לספוג לקלקר כמו שבקסדות).
    3.הגנת צד - רלוונטי בעיקר בשלושה החודשים הראשונים בהם לתינוק אין שליטה על הצוואר.ולכן הוא מאד שברירי, הגנת צד מונעת מהראש לצאת ממסגרת הסלקל.
    חיבור לרכב - לפי בטרם רב הפציעות נובעות מקשירה לא נכונה - חשוב שהקשירה תיהיה פשוטה.מומלץ איזו פיקס.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו