מישהי קנתה עגלה בשם בולדר???

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מישהי קנתה עגלה בשם בולדר???
    עדי
    14/06/2010

שלום,
    מישהי מכירה\ קנתה עגלה מהממת בשם בולדר?
    אשמח לשמוע תגובות על העגלה.... נוחות, משקל, וכדומה.

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת בולדר

אביבית מולכו
    15/06/2010

עגלה יפהפיה !
    מבחינת שימוש יומיומי אומרות אמהות שהיא כבדה ומסורבלת, רחבה ולא נכנסת לכל המעליות, קיפול רחב ולכן יש בעיה עם רוב תאי המטען.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אביבית

עדי
    18/06/2010

תודה על תשובתך!
    אני אומר לך את הצרכים שלי... אני גרה בקיבוץ הבגאז' שלי לא ענק אבל די גדול.... אני כן רוצה אמבטיה... השאלה עם זה כזה בלתי נסבל הגודל והמשקל? הבנתי שמדובר ב 12 קילו שזה סביר נראה לי לא?
    והאמהות לא היו ממליצות לי לקנות אותה? חשוב לי מאוד הנוחות של הילד פחות משלי.... אני צודקת?
    אשמח לתשובתך!

עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי - המשך

אביבית מולכו
    19/06/2010

יש המון עגלות עם אמבטיה מעולות! השוקלות פחות!
    כמובן שתמיד והחשוב מכל יש לשים דגש על נוחות הילד, הרי הוא זה שיבלה את זמנו בעגלה, מצד שני גם הנוחות שלנו ההורים חייבת להילקח בחשבון, הרי לא ייתכן שנרכוש עגלה שלא נוכל להינות ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קניתי ונפלתי

בלה
    02/07/2010

הי
    אני רכשתי את העגלה לפני כשנה.
    א. השירות גרוע ביותר. לא קיבלתי את העגלה שהזמנתי והסתובבתי עם עגלה חילופית וישנה וכעורה כשלושה חודשים. לא קיבלתי שום פיצוי היחס היה ממש משפיל מצדם.
    ב. העגלה אכן מסורבלת והמעצור התקלקל לי מהר מאוד.
    ג. היא לא יפה כל כך כמו שהיא נראת האתר. שם היא נראת מהממת.
    בקיצור אני בדרך לקנות טיולון ואני ממש מקווה שלא אפול כפי שנפלתי במקרה הבולדר
    אני מקווה שאף אחת ואחד לא יפגעו ממנה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלה

אביבית מולכו
    08/07/2010

תודה לך על תגובתך, זה חשוב מאוד שנדע מנסיונם של ההורים שבאמת משתמשים יום יום במוצרים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו