התלבטות לגבי עגלה...

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה...
    הדר
    15/06/2010

היי....הלכתי להתרשם מכמה עגלות מה שהכי מצאה חן בעיניי זו עגלת המוצי אשמח לקבל חוות דעת על המוצי...ועל עגלות נוספות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי עגלת מוצי

רננה
    18/06/2010

יש לי עגלת מוצי כבר חצי שנה,
    אני רכשתי אותה מאחר והתלהבתי מהעיצוב, אבל טעיתי, כבר בהתחלה בעלי אמר לי שהיא תהיה לי כבדה ומסורבלת והוא צדק!
    אני מתענה איתה יום-יום שלא לדבר על ימים חמים כמו היום, להוציא מהאוטו להכניס לאוטו...סיוט.
    יש לי חברות שילדו באותה תקופה שלי אחת קנתה בייבי גוגר סיטי ואחת קנתה מודלור של פג ושתיהן הרבה יותר קלות לתפעול יום-יומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה

מלי שבתאי
    18/06/2010

בדקת את הסייבקס?
    מתקפלת בקלות, נוחה מאוד ובטיחותית.
    אני ממליצה לך לבדוק אותה יש לי אותה ואני מרוצה כל כך.
    לידה קלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר

אביבית מולכו
    19/06/2010

נכון מה שכתה רווית יש להסתכל על עגלה מעבר לעיצוב החיצוני שלה לפונקציונליות שלה, משקל, קיפול, הצללה, תמרון וכו'......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו