אביבית תודה על התשובה ושאלה נוספת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אביבית תודה על התשובה ושאלה נוספת
    סאב
    18/06/2010

ראינו אתמול את עגלת -BEBECAR IPOPשמתקפלת בקלילות (מלבד האמבטיה שכבדה קצת) ונכנסת לבגאז אך היא חדשה בארץ,האם את מכירה אותה ומה את אומרת עליה?

תודה,
    סאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לגביי bebecar

דוד
    18/06/2010

אנחנו הזמנו את הבבה קאר דגם איפ אופ.
    לדעתי מדובר באחת העגלות הטובות ביותר שניתן לרכוש היום בישראל.
    אני אישית אוהב איכות ומקפיד בכל רכישה לעשות את כל הבדיקות כדי לדעת שרכשתי נכון, בנושא העגלות היה לי נורא קשה כי זאת פעם ראשונה שאני צריך לרכוש דבר שאין לי רבע מושג לגביו אבל, בסופו של דבר רכשנו את הבבה קאר על אף העובדה שהיא חדשה בישראל. מה שכן לאחר בדיקות בחו"ל בפורומים שונים ועם מכרים באנגליה מסתבר שזו אחת העגלות הפופולאריות שם, יחד עם זאת היא זוכה לשבחים של הורים רבים שרכשו את דגמי החברה שקיימת כבר מעל ל30 שנה. אהבתי את העובדה שהם מייצרים באירופה, אהבתי את הקיפול, זאת אחת העגלות הבודדות שתיכנס למעלית שלנו, רוחב הגלגלים 58 ס"מ לעומת עגלות רחבות שלא היו עוברים את מפתן המעלית שלנו( 61 ס"מ).
    יש להם בדים יוצאים מן הכלל והטיולון שהוא בעל שכיבה מלאה, הסל קל של איזיבוב שמגיע יחד עם העגלה קיבל ציונים טובים ונחשב בטיחותי מאד. סה"כ אני בטוח שעשינו רכישה נבונה אם כי נאלץ לחכות לבוא התינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סאב

אביבית מולכו
    19/06/2010

שמעתי על העגלה הזו, גם היא כמו הרבה עגלות חדשה בארץ.
    קראתי את המפרט שלה היא נראית טוב, לא בין הקלות שיש , עיצוב מעניין .
    יש לבדוק יבואן רישמי בארץ, מי נותן את האחריות ומה כוללת האחריות ולקוות לטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע ל bebecar

yaelugasi
    28/06/2010

כיודע אנו חיים במדינה קטנה שמשום מה חובבת לייבא מוצרים המיוצרים בדר"כ אצל ידידנו הסינים.
    הסיבות לכך הם לרוב כלכליות- היורו גבוה ולכן יבוא מאירופה זה עניין דיי יקר.
    אני רכשתי גם כן את ה bebecar ip op . הגעתי לסניף בייבי קלאב בסגולה ביום שהעגלה הגיעה לארץ,
    והם בדיוק הציבו אותה בתצוגה...זו הייתה אהבה ממבט ראשון....
    חזרתי הביתה וחיפשתי באינטרנט כל פיסת מיד על העגלה וזה לא היה קל...
    כל האתרים שבהם הופיעו סקירות/ביקורות היו אירופיים.
    לאחר חקר אינטרנטי ובדיקה עם משפחה וחברים החיים באנגליה וצרפת אני ובעלי החלטנו ללכת עליה,
    למרות שהייתה יקרה יותר מ- 2000 ש"ח מרוב עגלות היוקרה שבחנו....
    אני מחכה בקוצר שחבילת הלידה תגיע לביתי... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הבבה קאר

Doly
    01/08/2010

שלום לכולם,
    יש מישה ושכבר התחיל להשתמש בבבה קאר שלו?
    מישהו שיודע לספר חוויות?

גם אני כמו כולם התאהבתי בעגלה ואשמח לחוות דעת בנושא.... :)

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם מתלבט לגבי BEBECAR

.
    08/07/2010

היתרונות שראיתי:
    1. טיולון ניתן להשכבה מלאה 180 מעלות (בלי "שקע" לטוסיק)
    2. צבעים ממש יפים (מגוון גדול)
    3. אפשר לקשור את האמבטיה למושב כך שאפשר לנסוע נסיעות ארוכות שהתינוק ישן כמו במיטה.
    4. יש סלסקל מקורי ואפשר להרכיב אחרים עם מתאם (גרגו למשל).
    5. עיצוב מודרני ויפה
    6. קיפול נוח יחסית

חסרונות/ספקות:
    1. החברה חדשה בארץ ולא מספיק מוכרת בארץ (שרות, אחריות, חלפים וכו)
    2. האמבטיה ממש כבדה. אישתי בקושי הצליחה להרים אותה (ועם תינוק זה עוד 4-5 קילו).
    3. ההיגוי לא הכי מדויק.
    4. השילדה נראית שמורכבת מהרבה חיבורים/ברגים וזה מעלה ספק לגבי יציבות עתידית (שהברגים והחיבורים לא יתחילו "להתנדנד") לעומת למשל בוגבו שהשילדה "חלקה"...
    5. אמבטיה וטיולון שני חלקים נפקרדים וריבוי החלקים יצריך בעתיד הרבה מקום איכסון., שוב לעומת למשל בוגבו שהאמבטיה היא גם הטיולון

אני מתבלבט והבעיה שבארץ אף אחד עוד לא התנסה וגם חיפשתי חומר בעולם ולא מצאתי הרבה .

אשמח לשמוע עוד דעות/התרשמויות גם מכאלה שרק ראו אותהו.....

אגב, לעגלה הזו יש כמה דגמים

PRIME- שתי גלגלים קטנים (כפולים) מלפנים
    IP-OP- שתי גלגלים גדולים מלפנים
    ICON- גלגל אחד בלבד מלפנים (כפול)

את ה IPOP ראיתי רק בתמונה. מישהו ראה אותה בארץ בתצוגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• bebecar

אביבית מולכו
    08/07/2010

פירטת בצורה מדוייקת את היתרונות והחסרונות של העגלה - לאחר שבחנת (אני מניחה) את העגלה.
    אני יכולה רק לייעץ לך - כשיש הרבה חסרונות במוצר אחד , כנראה שהמוצר לא יוכל לשמש אותך נאמנה , מציעה לך לבדוק אופציות נוספות.
    בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• bebecar מי היבואן בישראל?

טל
    28/08/2010

האם למישהו יש מושג מי היבואן הרשמי לעגלה משהו ? לא הצלחתי להבין......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קאר

רועי
    29/08/2010

היי
    לי יצא לראות את הבבה קאר ברשת בייבי לאב
    נורא אהבתי אבל היא הייתה מעבר לתקציב

דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבואן

יובל שיזף
    31/08/2010

נכון להיום היבואן של העגלה הוא דמיר יבואן של טקסטיל את האחריות מקבלים בשני החנויות שמוכרות את העגלה: ביבי לאב וביבי קלאב, זה יבוא לחנויות האלו.
    אין יבואן רישמי שלוקח אחריות על העגלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה יכול לפרט היכן רכשתם

דיאנה
    05/09/2010

לאחר שראינו אינספור עגלות, החלטנו ללכת עליה. עכשיו ההתלבטות העיקרית היא היכן לרכוש אותה בבייבי קלאב בפ"ת או באחד מסניפי הבייבי לאב. האם תוכל לתת לי פרטים נוספים לגבי החנות, זמן אספקה וכו'.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו הזמנו בבייבי קלאב פ"ת

דוד
    06/09/2010

פשוט השירות שם היה הכי מקצועי.
    כמו כן המליצו לי להגיע פיזית לחנות בכדי לאסוף את העגלה לאחר הלידה, ומלבד זאת שכל מה שהזמנו מבחינת צבעים היה מוכן, השירות שקיבלתי היה נפלא, לאחר שהרכיבו לי את העגלה קיבלתי הדרכה מלאה על תפעולה והדרכה כיצד לחגור את הסל קל ברכב.
    לגביי החנות השניה שציינת, לא יצא לנו לבקר שם לכן אנני יכול לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו