שאלת בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלת בטיחות
    הדר
    19/06/2010

שלום!!
    אשמח אם תעזרו לי בנושא הסל קל שאלתי היא מה יותר בטיחותי שהסל קל יהיה על תומך או לחבר סל קל לחגורות באוטו??
    אשמח לחוות דעת תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

סיון
    20/06/2010

שאלתי את השאלה הזו בפורום "בטרם" ונענתי שאין הבדל!
    מבחינת בטיחות, עם בסיס או בלעדיו, כשהקשירה תקינה אז אין בעיה.
    אם את מתכוונת להוציא את הסלקל מהמכונית - עדיף סלקל עם בסיס.
    יותר קל להחזיר אותו לרכב כשהוא בבסיס מאשר לקשור ולחבר מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוי צודק

אביבית מולכו
    20/06/2010

אין הבדל מבחינת בטיחות
    ההבדל הוא רק נושא הנוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסיס לרכב

יובל שיזף
    22/06/2010

חשוב לציין שישנם שני בסיסים הקימים בשוק:1.בסיס רגיל 2. בסיס איזו פיקס או לאצ'
    מבחינה בטיחותית, בסיס האיזו פיקס הוא הטוב ביותר בלי שום ספק גם מבחינת נוחות.
    אני באופן אישי תמיד ממליץ להשתמש בבסיס מכיוון שהרבה פעמיים שמדברים על נוחות זה מתקשר גם לבטיחות!! להתחשב בעובדה שאנחנו מכניסים ומוציאים את הסלקל לפחות פעם ביום למשך שנה!!
    ברגע שלא יהיה לנו נוח יהיה פתח לטעיות, טעיות בבטיחות יכולות להיות קטלניות לכן אני ממיץ על בסיס ,כמעט ואין מקום לטעיות. בלי שום קשר ישנם בסיסים אם פונקציות נוספות כגון הגבהה לזווית אופטימלית, משטח יציב יותר וכו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו