שאלה לגבי סייבקס ועוד...

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סייבקס ועוד...
    שרונה
    20/06/2010

בתחילת יוני התעורר דיון רחב פה בפורום לגבי זה שהסייבקס חדשה בשוק, אין לה מספיק דעות לכאן או לכאן ופרט לשתי משתתפות בפורום (ושוב, אין לי אינטרסים לשום כוון) שהמליצו בחום, אמר כאן חיליק דובדבני שיש הרבה פירמות אחרות מוכרות... ובכן- שאלה לי-

הייתי היום במוצצים ובדקתי כל עגלה אפשריתש תיכנס לבגאז' של הדייהטסו שרייד שלי- היחידה שנכנסה היתה הסייבקס, ואחריה בקושי רב (כולל הזזת המושב האחרוי לצורך זה) היתה הסקיי XL של איזי בייבי (שעליה כלל לא שמתע קודם). אף אחת מהחברות המוכרות שחקרתי לעומק כל כך הרבה קודם לכן- לא היתה רלוונטית מהרגע הראשון בגלל גודל הבגאז', ולא- אין לי אפשרות להחליף רכב בשביל זה....

מה עושים??? יש עגלות אחרות שיכנסו ככה לבגאז'? (כאשר כבר "התפשרתי" על הרבה קריטריונים שהיו לי כמו מושב מסתובב (שהתינוק יוכל לראות אותי), גלגלים גדולים מאחור בשביל משטחים יותר בעייתיים וכד')- הדרישה היחידה כמעט לצערי שנשארה לי היא ידית אחת (מה שפוסל את כל האינגליזינות ומאוד לצערי גם את הפג אונו החדשה שהיא עם ידית אחת אבל כאמור- לא נכנסת לי לאוטו...)

מישהו יכול להושיע עם דגם (במחיר אנושי, לא כמו הבוגבו) שיכול להתאים לצרכים האלה? אני יחסית קטנה אז עגלות ענקיות לא מתאימות לא רק לאוטו אלא גם לי...

האם מישהו מהמומחים או המנוסים יכול לסייע בסוגייה? (וכבר שמעתי וקראתי את כל ההמלצות על הסייבקס, אני מעריכה אותן אך כרגע מחפשת חלופה ולא עוד המלצות)

הרבה תודה,

יעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סייבקס ועוד...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלי היי

אביבית מולכו
    20/06/2010

אם כן מציעה לך לבדור את בייבי גוגר דגם מיני - הקיפול שלה הוא קיפול ספר שעוביו לא עולה על 22 ס"מ ורוחב הגלגלים בעמידה, זה אומר שהדבר היחיד שתצטרכי לעשות זה לפרק את ה"דשבורד" של הרמקולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו