התלבטות בין עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות
    יוסי
    24/06/2010

מס' שאלות והתלבטויות,
    ברצוננו לרכוש עגלה לתינוק הראשון. לאשתי חשוב מאד ידית אחיזה אחת. אני מוכן להתפשר, אך איני מוכן להתפשר על איכות וטיב העגלה והנוחות שלה בשימוש יומיומי.
    אייני מחפש עגלה פשוטה , ומצד שני אין בכוונתי להוציא סכומים גבוהיים על העגלות היוקרתיות ביותר (סקייט לדוגמא).
    ההתלבטות העיקרית היא בין הפג מסדרת מודולר שהבנתי שהיא מומלצת מאד, חבילה נוחה במחיר כולל הכל, קיפול מטריה, ושרות טוב. החסרון הוא כאמור 2 ידיות.
    למולה אם ניקח לדוגמא בוגבו פרוג (קצת יותר יקרה עם סלקל), נאם העגלות ברות השוואה? האם איכותיות , נוחות, ובעלות שרות טוב באותה מידה? (מוצי, ABC ודומיהן יקרות מידי עבורנו). האם יש לך המלצה על דגם אחר מומלץ עם ידית אחת? (לולה אפ לא לטעמינו, וכך גם דוקטור בייבי למיניהן)
    סליחה על האורך ותודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סייבקס

מלי שבתאי
    24/06/2010

שלום רב!
    לי יש את עגלת הסייבקס והיא מעולה לא יקרה אמבטיה+טיולון+סל-קל=3300 והיא עם ידית אחת עגלה קלילה בטיחותית ונוחה אני כל כך מרוצה ממנה מניסיון.
    בנוסף העגלה מתקפלת מטרייה, אני ממליצה בחום לבחון אותה.
    לידה קלה ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס

דנה
    03/07/2010

אני רוצה להוסיף ולומר שמאוד נעים ללכת עם עגלת הייבקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי היי

אביבית מולכו
    26/06/2010

אל תתנצל על אורך ההודעה שלך, הפרטים שמסרת רק מסייעים בכדי לעזור לך.
    ציינת בהודעה את דגמי המודולר של פג - הן עגלות מצויינות, רמת איכות השילדה והבדים בין הטובים ביותר שיש וכמו שציינת לגלות הללו שתי ידיות, אך האיכות טובה מאוד!
    תבדוק גם את המיני גוגר .
    דיאנה - של איזי בייבי -ידית אחת - עגלה פשוטה בבסיסה אך קלה, גלגלים גדולים מאחור כולל: אמבטיה, סלקל (לגאסי), טיולון וניתן לרכוש גם בסיס לרכב.
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו