מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלותיוסי24/06/2010
מס' שאלות והתלבטויות,
ברצוננו לרכוש עגלה לתינוק הראשון. לאשתי חשוב מאד ידית אחיזה אחת. אני מוכן להתפשר, אך איני מוכן להתפשר על איכות וטיב העגלה והנוחות שלה בשימוש יומיומי.
אייני מחפש עגלה פשוטה , ומצד שני אין בכוונתי להוציא סכומים גבוהיים על העגלות היוקרתיות ביותר (סקייט לדוגמא).
ההתלבטות העיקרית היא בין הפג מסדרת מודולר שהבנתי שהיא מומלצת מאד, חבילה נוחה במחיר כולל הכל, קיפול מטריה, ושרות טוב. החסרון הוא כאמור 2 ידיות.
למולה אם ניקח לדוגמא בוגבו פרוג (קצת יותר יקרה עם סלקל), נאם העגלות ברות השוואה? האם איכותיות , נוחות, ובעלות שרות טוב באותה מידה? (מוצי, ABC ודומיהן יקרות מידי עבורנו). האם יש לך המלצה על דגם אחר מומלץ עם ידית אחת? (לולה אפ לא לטעמינו, וכך גם דוקטור בייבי למיניהן)
סליחה על האורך ותודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס
מלי שבתאי24/06/2010שלום רב!
לי יש את עגלת הסייבקס והיא מעולה לא יקרה אמבטיה+טיולון+סל-קל=3300 והיא עם ידית אחת עגלה קלילה בטיחותית ונוחה אני כל כך מרוצה ממנה מניסיון.
בנוסף העגלה מתקפלת מטרייה, אני ממליצה בחום לבחון אותה.
לידה קלה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סייבקס
דנה03/07/2010אני רוצה להוסיף ולומר שמאוד נעים ללכת עם עגלת הייבקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי היי
אביבית מולכו26/06/2010אל תתנצל על אורך ההודעה שלך, הפרטים שמסרת רק מסייעים בכדי לעזור לך.
ציינת בהודעה את דגמי המודולר של פג - הן עגלות מצויינות, רמת איכות השילדה והבדים בין הטובים ביותר שיש וכמו שציינת לגלות הללו שתי ידיות, אך האיכות טובה מאוד!
תבדוק גם את המיני גוגר .
דיאנה - של איזי בייבי -ידית אחת - עגלה פשוטה בבסיסה אך קלה, גלגלים גדולים מאחור כולל: אמבטיה, סלקל (לגאסי), טיולון וניתן לרכוש גם בסיס לרכב.
מקווה שעזרתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)