מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בייבי ג'וגר- לא נוחה לתינוק כשיושב?שירה24/06/2010
שלום,
כמעט החלטתי כבר לקנות את הבייבי ג'וגר לאחר ששמעתי המלצות חמות מכמה אמהות עם תינוקות קטנים. אך אז חברה שהתינוקת שלה עוד מעט בת שנה סיפרה שהתינוקת בוכה תמיד כשהיא מכניסה אותה לשבת בעגלה ושהיא חושבת שזה מכיוון שזווית הישיבה בעגלה אינה ישרה מספיק והתינוקת קצת "מתקפלת" בישיבה.
רציתי לשאול מה דעתכם? האם יש באמת בעיה מבחינה זו?
האם העגלות האחרות נוחות יותר מבחינת הישיבה? פג פרגו? בבה קונפורט? צ'יקו קורטינה?
בנוסף היא סיפרה שבבייבי ג'וגר, כאשר משכיבה אותה, הרגליים של התינוקת נופלות החוצה, אין מגש שהן יכולות לנוח עליו. עד כמה בעייתי? האם יש אפשרות לקנות תוספת של מגש כזה?
תודה רבה,
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הדגם
נועה פלג24/06/2010את יודעת האם מדובר בדגם גוניור או עלית. מכיוון שהגוניר קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה היי
אביבית מולכו26/06/2010אני אעשה לך סדר בבאלגן:
למיני גוגר מצב ישיבה של 90 מעלות, שזה אומר שהישיבה היא ישיבה זקופה.
מגש הרגליים אכן אינו מתכוונן - אך ניתן לרכוש מגש בנפרד.
בנוגע למה שאומרת חברתך, אני לא יודעת למה התינוקת בוכה, אולי היא אינה אוהבת עגלות כלל כי מנסיוני האישי עם העגלה ושל המון המון אמהות העגלה נוחה וקלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי ג'וגר
תמר29/06/2010הרבה חנויות מכרו את הבייבי ג'וגר מיני בלי קרש - הקרש הכרחי כדי שהישיבה בעגלה תהייה נוחה לתינוק/ת - שהחברה שלך תיגש לחנויות ותרכוש את הקרש - זה עולה בערך 50 ש"ח
וזו עגלה ממש ממש נוחה וטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי ג'וגר סיטי מיני
אפוש31/07/2010הזמנתי עגלה בייבי ג'וגר מיני ואני עדיין קצת בחששות לגבי היציבות של ההעגלה.
הבנתי שלא מומלץ לשים עליהה תיק....האם זה נכון ? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם עגלה זו ו/או שמעו לגבי יציבותה ובטיחותה של העגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיני גוגר
אביבית מולכו31/07/2010עגלה מעולה.
היצרן אכן אומר שאין לשים תיק על ידית הנשיאה מחשש לעודף משקל , יש לזכור שהעגלה היא שלושה גלגלים ועל כן חלוקת המשקל שונה, אני מכירה אמהות רבות ששמות תיק עגלה על ידית הנשיאה ולא מעמיסות את התיק במשקל עצום! אלא רק את מה שהכרחי , אל תשכחי שיש לך גם יופי של סל בעגלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נח
רינה12/08/2010את צודקת העגלה בישיבה מאוד לא נוחה הזוית פשוט לא מתאימה והוא בקושי רואה מה קורא בחוץ הילד שלי בן שנה ואני מתכוונת למכור את העגלה מעבר לזה השירות שלהם על הפנים הם פשוט לא מחזירים טלפונים כשיש בעיה בעגלה לא ממליצה בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)