עגלת סילבר קרוס החדשה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סילבר קרוס החדשה
    אמא
    27/06/2010

היום ראיתי את עגלת סילבר קרוס דגם SURF GDKV עגלה יקרה מאוד אך נראית מרשימה, מישהו מכיר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סילבר קרוס החדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סילבר קרוס המותג הבאה בעולם העגלות

יוסי
    28/06/2010

קנינו אותה היום מחסדי שמואל אחלה עגלה קלה יפה עשויה מחומרים מהשורה הראשונה ומאוד ואני חוזר ואומר מאוד קלה לשימוש אתה סוגר את העגלה עם יד אחת איזה תענוג וגם יפה והחנות חסדי שמואל חנות לתפארת ממש כיף לקנות יחס אדיב בהתחלה אני ואישתי חששנו כי זה בירושלים באזור החרדים (צריכים להתלבש צנוע) המוכרים ממש נחמדים מנומסים לא מוכרים לך סתם רק מה שאתה באמת צריך (לא דוחפים) יחס אישי עם הרבה סבלנות ותודה לשלום המוכר הנחמד והסבלני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילבר קרוס

רננה
    01/07/2010

גם אני ואשתי היינו בחסדי שמואל וראינו את הסילבר קרוס (מסתבר שהם היבואנים) והיה להם הכי נוח שזה מה שנקנה , מן הסתם.
    התרשמנו מאוד מעיצוב העגלה ... וזהו! היא מעוצבת מהמם, אבל בסופו של דבר העיצוב מתגמד לעומת השימוש היום-יומי. בסופו של דבר, לאחר חיפושים רבים רבים מאוד ננעלנו על עגלת MOON היא אולי כבדה יותר אבל היא הרבה יותר גבוהה ויותר איכותית לטעמנו.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילבר קרוס

רננה
    01/07/2010

גם אני ואשתי היינו בחסדי שמואל וראינו את הסילבר קרוס (מסתבר שהם היבואנים) והיה להם הכי נוח שזה מה שנקנה , מן הסתם.
    התרשמנו מאוד מעיצוב העגלה ... וזהו! היא מעוצבת מהמם, אבל בסופו של דבר העיצוב מתגמד לעומת השימוש היום-יומי. בסופו של דבר, לאחר חיפושים רבים רבים מאוד ננעלנו על עגלת MOON היא אולי כבדה יותר אבל היא הרבה יותר גבוהה ויותר איכותית לטעמנו.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למנשה

שלי
    02/07/2010

האם אתה מתכוון שרכשתם את העגלה של Graco?? שנקראת Symbio Moon? כי אני מחפשת עליה מידע כמו משקל, נוחות קיפול ומחיר.
    אודה לתשובתך איזו עגלה רכשתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המחיר?

מורן
    05/07/2010

מה המחיר של העגלה? חיפשתי באינטרנט אבל לא פרסמו מחיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו