מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקסיעל א29/06/2010
גם אני התרשמתי לטובה מהעגלה הזו דגם קליסטו. יש רק שני דברים שמפריעים לי. 1. האמבטיה שלה קצת צרה וצפופה לעומת אמבטיות של חברות אחרות . 2. היא כל כך קלה שנראה לי שלא ניתן לתלות עליה את התיק של התינוק כי העגלה פשוט תתהפך. האם מישהו שיש לו כבר את העגלה נתקל בבעיות הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס
מלי שבתאי01/07/2010שלום לך!
מתוך ניסיון של כמה חודשים היא מעולה א. האמבטיה שלה ממש לא צרה זה רק נראה לעין כשרכשתי את עגלת הקליסטו המוכר לקח את המזרון ושם בכל עגלה אחרת והוכיח לי שהיא הכי רחבה מכולן.
ב. היא לא תיפול משום תיק ומי כמוני יודעת אחרי כל מה שאני מעמיסה עליה היא מעולה ביותר.
לידה קלה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת קליסטו של סייבקס
דנה03/07/2010אני משתמשת בעגלת סייבקס דגם קליסטו.לגבי חלק השכיבה לתינוק שלי היה ממש נוח חמישה חודשים.לגבי חלק הטיול של הקליסטו אני ממש מרוצה אני הולכת עם תיק על הידית והעגלה יציבה ופשוט נעים ללכת איתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סייבקס
דנה15/08/2010דנה שלום,
האם אוכל לשוחח עמך לגבי עגלת הסייבקס?
אני מאוד מתלבטת כי אין לגביה תגובות. ואני כבר צריכה להחליט איזו עגלה לקנות.
אשמח אם תוכלי ליצור עמי קשר או להשאיר פרטים בפורום כדי שאוכל ליצור עמך קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה מעולה!
חן03/07/2010האמבטיה באמת נראית קטנה יותר ממה שהיא אבל העובדות מדברות בעד עצמן וכפי שזה נראה לילד נוח מאוד בתוכה! לפעמים הוא ישן באמבטיה טוב יותר מבמיטה שלו. לגבי התיק- אני מעמיסה עליו בערך את כל הבית ואין עם זה שום בעיה... בכלל, עגלה מצויינת ואני ממש מרוצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן ודנה-
הדס16/08/2010אני בעז"ה אמורה ללדת עוד כשבועיים... הזמנתי את עגלת סייבקס דגם קליסטו.
שאלה- איפה מצאתם תיק מתאים?
האם אתם עולים איתה מדרגות. אם כן- איך זה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)