עגלות איזי ביייבי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות איזי ביייבי
    שלי
    30/06/2010

שלום לכולם. לאחרונה התחלתי לחפש אחר עגלה (הריון ראשון, הרבה חוסר ידע...) ראיתי באינטרנט מגוון עגלות של איזי בייבי אך לא הצלחתי למצוא חוות דעת או מישהו שמכיר. הבנתי שזה איזשהו חיקוי של מותג, אבל לא בטוח שהבנתי נכון. העגלות נראות יפיפיות אבל ברור לי שזה לא הכל. אשמח לדעת מי מכיר את החברה, את איכות העגלות והסלקלים, היכן מיוצרים המוצרים?
    חשובה לי מאוד האיכות.
    אשמח לתשובות וסליחה על אורך ההודעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות איזי ביייבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכולה להגיד לך איך אני התרשמתי מהם

נועם
    30/06/2010

אני לא מבינה גדולה, אבל גם אני מחפשת עגלה בימים אלו וראיתי חלק מהדגמים שלהם (כתבתי למטה הודעה על עגלת דיסקברי, אולי כשהיא תענה זה יעזור גם לך).

עד כמה שהתרשמתי - אין אף דגם שלהם שהוא חיקוי אחד לאחד, אולי כל מיני מוטיבים שהיו קודם בעגלות אחרות (גלגלים גדולים, מרכב מתחלף וכו').
    אמנם המוצרים סיניים למיטב ידיעתי, אבל הרבה חברות מייצרות בסין. חלקן אלו אותן חברות שלוקחות 1500 ש"ח יותר על עגלה, ואולי משתמשות בבדים קצת יותר איכותיים, אבל להגיע להבדל של 1500 ש"ח?
    את הטיולונים שלהם ראיתי עוברים כמה ילדים ומחזיקים מעמד אצל חברות.

אני, אישית, ממש מקווה שגם בעגלות זה ככה, כי אני מתכננת להוציא סכום סביר על הענין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלי איכות בין עגלות.

יוסי
    01/07/2010

היי,
    לא מכיר את איזי בייבי מקרוב. אבל להגיד שההבדל הוא 1500 ש"ח על אותו מוצר ר עם בדים "קצת" טובים יותר , זאת המעטה. אפילו מאד.
    לא כל העגלות מיוצרות בסין. חלקן באיטליה, חלקן בארהב, חלקן בגרמניה וכו'. בכל מקרה סין מייצרים הכל לפי סטנדרט האיכות של מבקש המוצר. ככה שגם עגלה של מותג בינ"ל ידוע המיוצרת בסין, בד"כ מיוצרת לפי סטנדרטים, פיתוח, ובקרת איכות גבוהה מאד.

בעגלה יקרה את משלמת בד"כ על שם המותג, אך יחד עם זאת כאמור את משלמת על איכות גבוהה שבאה לידי ביטוי לא רק בבדים. גם ביציבות העגלה, בחוזקה, בבטיחות שלה וכו'.
    הנסיון שלי מצומצם מאד, אך ראיתי כיצד לדוגמא מתנהלת עגלה זולה לאחר כמה חודשי שימוש, וכיצד מתנהלת אחת שידועה כאיכותית מאד (לא רלוונטי כרגע המותגים). הבדים רופפים מאד, הגלגלים הקדמיים "רוקדים" ימינה ושמאלה כמו עגלת סופר גמורה, לאחוריים יש כבר "שפיל" והם לא ממש מתגלגלים ישר, וכו'. נכון מאד מאד שזה תלוי גם באופן השימוש והחיים הקשים שעוברת כל עגלה, ועדיין.

חלילה איני מביע פה דיעה על איזי בייבי, שהרי איני מכיר אותה מנסיון. כאמור, אני רק טוען שישנם בד"כ "אי אילו" הבדלים בין עגלות זולות מאד ליקרות.

זאת דעתי האישית בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות המפורטות!!

שלי
    01/07/2010

ניתן לומר ששניכם חיזקתם את הדעה שלי שאני הולכת לרכוש עגלה טובה, גם אם תעלה לי 1500 ש"ח יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המושקעת

נועם
    01/07/2010

אף על פי שהיא קצת מעציבה...
    לא תכננתי לקנות עגלה יקרה. אבל כן חשוב לי לקנות עגלה טובה.
    אילו עגלות אפשר לקנות בסכום של 1500 ש"ח בערך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזי בייבי

אביבית מולכו
    01/07/2010

יש נכון במה שענו החברים.. לעיתים במחיר נמוך יותר אנו משלמים באיכות בדים וכדומה...
    מצד שני, אם ניקח לדוגמא דגם של איזי בייבי סטאר לייט - עגלה שזו לא שנה ראשונה שלה בשוק , אמהות מדווחות על מוצר נעים לשימוש, ותקלות כמעט ואין. כך שזה קצת קשה לדעת.
    מצד שני איזי בייבי מייבאים גם עגלות של CAM - עגלות איטלקיות, מרכבים קלים ונוחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו