הצילוווו-איךלבחור עגלה?!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הצילוווו-איךלבחור עגלה?!
    טל
    03/07/2010

שלום לכולם,
    אז ככה: אחרי שצימצמתי אפשרויות בבחירת העגלה המושלמת (אם יש מושג כזה בכלל..) הגעתי ל- 2 אופציות:
    1. מוצי (4rider light)
    2. peg perego skate 2010 (אמבטיה וטיולון בנפרד- לא כמו בדגם של 2009)

ההתלבטות הקשה היא בקשר לכמה היבטים:

א. משקל העגלה- מוצי (שילדה +טיולון)- בערך 10 ק"ג
    פג- (שילדה - 8 ק"ג- ואני לא בטוחה בקשר למשקל הטיולון...- אם מישהו יודע אשמח לעדכון..)- האם כבדה יותר?

ממש מלחיצים אותי בענין,כי שמעתי שהרבה מתייאשים בשלב הטיולון, (של מוצי) וקונים משהו קל יותר וזול יותר, אז למה להשקיע מההתחלה במשהו יקר...????? וגם על הפג, שמעתי שהיא יחסית כבדה,לא בטוחה בכמה..

ב.עניין המחיר...
    הפג סקייט יחסית יקרה: 4500 ש"ח בערך רק עבור שילדה+אמבטיה+טיולון, הסלקל עוד 1000 ש"ח בערך..
    המוצי: 4000 ש"ח בערך- שילדה +אמבטיה +טיולון, הסלק קל (של מקסי קוזי)- בערך עוד 800 ש"ח.

אחרי כל הפירוט הנ"ל...

האם יש בדל מהותי בין שתיהן- מניסיון / היכרות שלכם עם המוצר?
    האם עניין המשקל הוא קריטי ?

ולא מספיק שההתלבטות היא קשה, היום נוספה עוד גברת חדשה למשחק..

היצרן הוא - prego או pergo- לא בטוחה איך כותבים.. (ולא פג פרגו שכולם מכירים)
    ארץ הייצור- סין
    ולא שמעתי ולא הצלחתי למצוא שום פיסת מידע עליה באינטרנט.

היא זהה לחלוטין למוצי הנ"ל מבחינה חיצונית, רק שהיא הרבה יותר קלה!
    היא מגיעה עם אמבטיה+טיולון+סלקל (שיש לו מתאמים ) ויש לה צבעים יפים.
    המחיר הוא סביר: 3000 ש"ח כולל תיק.
    העניין הוא שאף אחד לא שמע עליה..מי האבא/אמא שלה, מי זה היצרן prego??
    הבנתי שהיבואן שלה הוא היבואן שמייבא גם את Moon , אבל אני לא יודעת אם היא עברה מבחני בטיחות מספיקים ואם יש לה תו תקן ישאלי.

לאחר בלבול המוח פה, אשמח, ואפילו אוכל לישון בשקט אם מישהו יוכל לומר לי כמה מילים עליה או על היצרן שלה.
    אם מישהו רכש, איך היא?

נואשת ביותר, אשמח לתגובות, הזמן הולך ואוזל...(שבוע 33..)

תודה מכל הלב,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילוווו-איךלבחור עגלה?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות זהה

רייצ'ל
    04/07/2010

גם אני נתקלתי ב"גברת החדשה" רציתי לדעת עוד פרטים על העגלה הזו..
    שמה של היצרן PREGO האיטלקי.. והיבואן שלה פה בארץ הוא בייבי לאב....
    הדגם של העגלה הוא SPIRIT והיא נמכרת ברשת החנויות ביג בייבי..
    אשמח לקבל פרטים, חוות דעת של קונים, ואפילו סתם עזרה להתלבטות שלי.
    אז לסיכום : האופציות הן: 1.מוצי
    2. פרגו דגם SPIRIT

תודה רבה רייצ'ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי , את מתלבטת בין מוצי לפרגו

יוסי
    04/07/2010

ההתלבטות בין מוצי שהוא מותג סופר איכותי (אבל כבד ויקר) לעגלה הזאת של פרגו?
    מי מייצר אותה? מי נותן לה שרות? כמה נסיון יש עליה?
    אני יכול להגיד לך שבהתחלה נורא התלבטתי לגבי עגלת MOON הגרמנית. ניסיתי למצוא עליה פרטים כלשהם. כתובת אינטרנט, דגם, מפעל ייצור, משהו.... לא מצאתי.
    אם כבר מותג לא יוקרתי, אז הייתי הולך לפחות על הדגמים המוכרים של דוקטור בייבי וכאלה.
    לפחות זה באמת זול במחיר.

את המוצי באמת תשווי לפג פרגו סקייט, לגו'לס אולי, לABC וכו'. מותג למותג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רייצ'ל
    04/07/2010

העגלה המדוברת משווקת ע"י בייבי לאב, זהו אותו יבואן שמשווק את הMOON והBRAVI, אין עליה עוד פרטים מכיוון שכמו שנאמר לי היא עגלה חדשה שיצאה לשוק . ומכאן נובעת ההתלבטות,
    אשמח לדעת פרטים ליה כי מבחינת מחיר היא משתלמת ביות, היא פונקציונלית בדיוק כמו המוצי. היא העתק אחד לאחד למוצי 4RIDER LIGHT . מגיעה בצבעים יפים ובסך הכ, עונה על הצרכים
    כמובן שמה שקובע בסופו של דברן זה לא הכסף אלא הבטחות והנוחות שלי כאמא לעתיד ושל הילד.. ולכן ההתלבטות קשה
    אשמח לקבל פרטים וחוות דעת, וכמו כן המלצות.

תודה רייצ'ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רייצ'ל
    04/07/2010

העגלה המדוברת משווקת ע"י בייבי לאב, זהו אותו יבואן שמשווק את הMOON והBRAVI, אין עליה עוד פרטים מכיוון שכמו שנאמר לי היא עגלה חדשה שיצאה לשוק . ומכאן נובעת ההתלבטות,
    אשמח לדעת פרטים ליה כי מבחינת מחיר היא משתלמת ביות, היא פונקציונלית בדיוק כמו המוצי. היא העתק אחד לאחד למוצי 4RIDER LIGHT . מגיעה בצבעים יפים ובסך הכ, עונה על הצרכים
    כמובן שמה שקובע בסופו של דברן זה לא הכסף אלא הבטחות והנוחות שלי כאמא לעתיד ושל הילד.. ולכן ההתלבטות קשה
    אשמח לקבל פרטים וחוות דעת, וכמו כן המלצות.

תודה רייצ'ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות זהה לגביי "הגברת החדשה"

מיה
    04/07/2010

היי ר'ייצל וטל,
    בדיוק אתמול ראינו את הגברת החדשה בחנות בירכא, התלהבנו מאוד הן מהעיצוב,מהמשקל, מצורת הקיפול ומכל השאר. אך לתדהמתי הרבה כשהגעתי הביתה בכל רשת האינטרנט לא מצאתי עליה ולו מילה אחת מה שגרם לי לפקפק בה ובאמינותה. אני שמחה לדעת שגם אתם ראיתם אותה והתלהבתם ממנה, במידה ותקבלו חוות דעות לגביה אשמח לשמוע כי כרגע היא המובילה מבחינתי אך אני זקוקה לאישור ממי שכבר משתמש בה.
    אגב- הדבר היחידי שהפריע לי בה היה הסלקל- הוא לא נראה לכם צר מידיי??
    תודה תודה
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות זהה לגביי "הגברת החדשה"

מיה
    04/07/2010

היי ר'ייצל וטל,
    בדיוק אתמול ראינו את הגברת החדשה בחנות בירכא, התלהבנו מאוד הן מהעיצוב,מהמשקל, מצורת הקיפול ומכל השאר. אך לתדהמתי הרבה כשהגעתי הביתה בכל רשת האינטרנט לא מצאתי עליה ולו מילה אחת מה שגרם לי לפקפק בה ובאמינותה. אני שמחה לדעת שגם אתם ראיתם אותה והתלהבתם ממנה, במידה ותקבלו חוות דעות לגביה אשמח לשמוע כי כרגע היא המובילה מבחינתי אך אני זקוקה לאישור ממי שכבר משתמש בה.
    אגב- הדבר היחידי שהפריע לי בה היה הסלקל- הוא לא נראה לכם צר מידיי??
    תודה תודה
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיה- לשאלתך

טל
    04/07/2010

הי מיה,

אני עדיין ממתינה לתגובות עליה פה בפורום, ומתכוונת להתקשר ליבואן לברור נוסף.
    העניין עם הסל קל שלה- הוא נראה טוב מבחינת הגודל, אבל הוא לא נראה מספיק בטיחותי כמו המקסיקוזי לדוג'.

היתרון בו הוא שהוא יחסית ארוך, ככה שאם יש ילד גבוה זה יתרון...

אני אישית הייתי מעדיפה את הסל קל של מקסיקוזי, גם אם אקח את העגלה הזו.. איחרי שאדע עליה יותר פרטים כמובן..

ברגע שאקבל פרטים נוספים עליה, אשתף אתכם..

טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברת חדשה בהמשכים

מיה
    04/07/2010

היי טל,
    בחנות שהייתי בה בירכא הבטיחו לי שכל העגלות שם הן עם תו תקן ישראלי- כולל העגלה הזו,
    מחיפושים הן באתרים של דר' בייבי והן באתרים של בייבי לאב כיבואן לא מצאתי פרטים אודותיה,
    אגב איפה ראית את העגלה? העובדה שמשווקים אתה במקומות נוספים מלבד ירכא מעודדת אותי.
    נקווה למצוא ביחד תשובות לשאלות :)
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור בהמשכים....

טל
    05/07/2010

הי מיה,
    גם אנחנו ראינו אותה ב"ביג בייבי" בביל"ו.
    אני צריכה לראות בעיניים שיש תו תקן, אני לא כ"כ סומכת על זה שאומרים שיש..

אני בבירורים על העניין, אני אעדכן בהמשך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רייצ'ל
    05/07/2010

היי טל,
    תודה רבה אשמח לשיתופך.....
    רייצ'ל :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיה

רייצ'ל
    05/07/2010

החנות שראיתי אותה נקראית ביג בייבי, בסניף בילו סנטר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם ספיריט בהחלט סיפור בהמשכים

מאיה
    18/07/2010

אוףףף אני מבינה שאף אחד לא מצא עליה מידע כלשהו באינטרנט
    זה בטח בגלל שהיא ממש חדשה היא הגיעה לארץ לא מזמן...
    אבל היא ממש נראית לי טובה!
    יש לי שאלה,מוכרים אותה רק בביג בייבי או גם ברשת מוצצים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חושבת כמוך! :))

מאיה
    28/07/2010

ואני ממש חושבת לקנות אותה!
    לא מצאתי בה חיסרון...
    מוכרים אותה ברשת "בייבי לאב" ו"ביג בייבי"
    אין אותה ברשת מוצצים :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגבי הפרגו ספיריט

תינוק נולד
    10/08/2010

הפרגו ספיריט היא אכן חיקוי של של המוצי אבל מה רע בחיקוי אם הוא טוב וזול יותר
    על מנת לעשות סדר בעניינים גם המוצי המהוללת מיוצרת בסין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מתלבטת בינה לבין מוצי

כל רגע
    17/07/2010

בדקנו את שניהם בעלי ואני ונראה כי ה spirit מנצחת את מוצי בכל הקטגוריות אולי למעט המאסיביות של מוצי שכנראה תתן לה יתרון בנושא של הליכה בשטח.

נראה לי שאנחנו נלך על ה prego spirit מהסיבות הבאות

1. קלה יותר גם הסל קל, הטיולון, והאמבטיה
    2. קלה לתפעול, חלונות בטיולון ובאמבטיה כך תוכלי לראות את התינוק תמיד
    3. לדעתי היא יפה יותר
    4. וכמובן היא זולה יותר

חסרון לא ברור מה העתיד של העגלה (חלקי חילוף או תיקונים)

אז שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם ספיריט

מאיה
    18/07/2010

היי רייצ'ל אני בדיוק מנסה לחפש באינטרנט מידע על העגלה דגם ספיריט
    ואני לא מוצאת כלום!
    אתמול ראיתי אותה בחנות של ביג בייבי ונידלקתי עליה מאוד!
    היא נראית לי ממש טובה.
    גם אני כמוך מנסה לחפש חוות דעת עליה אבל הבנתי מהמוכרת שהיא ממש חדשה בארץ!
    עיניין של חודש בערך...אז אני לא יודעת כמה חוות דעת נוכל לקבל

מצאת אולי איזשהו תיעוד או אפילו תמונה שלה באינטרנט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי העגלה...

יוסי
    19/07/2010

אני באמת לא מבין, מה הקשר שהיא חדשה לזה שאין עליה שום מידע באנטרנט?
    לצורך האנלוגיה בלבד, יש דגם חדש של מאזדה, לא יודעים איך הוא, לא הוכיח עוד אמינות כלשהיא, אבל יש חברה שעומדת אחריו, יש לו אתר בית באינטרנט, יש כזה מותג, יש כזאת יצרנית, קיים כזה דגם.

גם אני ראיתי את העגלה בביג בייבי (לא משנה שהזמנו משהו אחר), אבל מנסיוני בחיים , ללא שום קשר לעגלות, או שיש מותג של יצרן מסויים ומוכר, גם אם מחזיק מפעל ומייצר בסין לצורך העניין, או שיש "מוצר מדבקה", מוצר שמייצר אותו מישהו עבור כמה משווקים, ולכל אחד שם מדבקה עם שם לפי הדרישה.

שוב, אני לא טוען שזה המקרה, אני רק אומר שלפי הגיון פשוט לכל מותג שמכבד את עצמו יש אתר מסודר ורציני באינטרנט. אם לא, אז שכל אחד יעשה את האחד ועוד אחד שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליוסי

הריונית
    20/07/2010

הי יוסי,

1. לגבי הספיריט - נכון שזה אותו יבואן אבל מדובר פה ביצרן לא מוכר בארץ שלא ידוע האם תוצרתו איכותית ולכן ההתלבטות מובנת. לא מדובר בדגם אחר של אותה חברה אלא חברה חדשה לגמרי.

2. אתה באמת מתכוון למה שאמרת - אם יש אתר לחברה סימן שהיא רצינית?????
    גם לרנו יש אתר רציני אבל לרכבים שלהם מיליון תקלות אז????
    אין ספק שזה חשוב, אבל זה בהחלט לא משליך על המוצרים של אותה חברה, השירות והאחריות שהם נותנים.

עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עירית

יוסי
    20/07/2010

היי עירית,
    קני מה שאת חושבת לנכון, אין לי שום אינטרס בנושא, אני אדם פרטי שקנה עגלה בביג בייבי (לצורך העניין- ברייטקס),

ושוב, מאחר שננעלת על מותג (וזה בסדר גמור) את לא מתייחסת כלל לנקודות שהועלו.
    רנו הוא יצרן, טוב יותר או פחות לא נכנס לזה. אבל הוא מייצר דגם מסויים, יש לו מפעלים, יש לו מחלקת בטיחות, יש לו ביקורת איכות, יש לו מרכז פיתוח, וכו' וכו'.

האם מחר היית קונה רכב מתוצרת חברת "טו'וגיחגהנחגילחגהי"? אני אומר לך שהוא מצויין. הוא פשוט לא מוכר בארץ זה הכל. אין עליו שום מידע, נסיון, או פרטים כלשהם בשום מקום, אבל סמכי עלי, הוא פנטסטי.

בכל מקרה באמת ובאמת בהצלחה, אני לא מזלזל חלילה בשום דבר, פשוט דיי ברור לי שבקניית עגלת תינוק הייתי רוצה לדעת מהו המותג, היכן הוא מיוצר, מי היצרנית. אפילו פרטים טכניים בסיסיים אין.... מילא היה זול בצורה יוצאת דופן אז ניחא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוואה

יובל שיזף
    04/07/2010

שלום טל,
    לגבי הסקייט :משקל הטיולון 1.5 ק"ג משקל האמבטיה 2.5 ק"ג.
    לגבי מעבר לטיולון, זה משהו שקורה לכל ההורים פחות קשר לאיזה עגלה משתמשים מסיבות אחרות.
    חשוב לציין שההבדל בין עגלה לטיולון הוא: בשנה הראשונה לא זזים בלי העגלה בטיולון הפעוט יישב רק שהוא התעייף ללכת. ולכן כל העגלות חזקות יותר ויקרות יותר.
    המחיר המומלץ לצרכן לסקייט 4,990 ש"ח לכן המחיר נשמע לי מצויין
    המחיר המומלץ לצרכן לסקייט הוא 1,290 ש"ח ולכן שוב.
    חשוב לציין שיש הבדל גדול בין העגלות וכמובן בין החברות. חשוב שתבדקי את הכל.
    אם תירצי עוד מידע הישמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

טל
    04/07/2010

הי ניר,
    תודה על ההתייחסות.

1290 ש"ח- המחיר עבור סלקל+מתאמים+ בסיס?

אם אני מורידה את הבסיס, בכמה זה מוזיל לי?

יצא לך במקרה לשמוע על העגלה שציינתי, היצרן הוא: prego - מיוצר בסין, והיבואן baby love', שמייבא גם את moon בין השאר.

פשוט המחיר שלה יותר ריאלי מבחינתי, אך אני לא מוצאת שום מידע לגביה.
    יש לך אפשרות לבדוק במקום שאני לא מצליחה ...?

והאם יש אפשרות לראות לאיזה עגלה יש /אין תו תקן ישראלי- יש מקום שנותן מידע כזה באינטרנט?

תודה,
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסקייט של פג פרגו.

ליה
    05/07/2010

לנו יש אותה כבר שנתיים. מעולה! נוח לקיפול ולפתיחה.
    מרווחת לאללה מבפנים.
    הריפודים קלים לניקוי.
    הגגון מצל מעולה.
    ממליצה בחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרגו של בייבי לאב

יפעת
    05/07/2010

שלום
    ראיתי אתמול את העגלה הנ"ל במיי בייבי. אין על היבואן אף מידע-לא מצאתי אפילו מס' טלפון אליו ניתן להתקשר!
    באופן אישי קצת חוששת לקנות עגלה ללא אבא ואמא, גם אם זה חיקוי מוצלח או לא של המוצי. בטווח מחירים של 3000 ש"ח נראה לי שאפשר לקנות עגלות טובות יותר.
    נק' נוספת היא מידת הבטיחות של הסלקל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל היי

אביבית מולכו
    06/07/2010

העגלה החדשה שאת מדברת עליה נקראת ספיריט והיא עגלה ביבוא של חברת "בייבי לאב" , העגלה אכן חדשה בארץ, כמו עגלות רבות מאוד שנוספו השנה.
    היא בנויה טוב, היא בגובה הנכון, הקיפול שלה קל , השילדה שלה קלה (בייחוד יחסית ומוצי), המחיר שלה אטרקטיבי.
    בנוגע לתקנים אכן יש לה תקן, עגלה זה מסוג המוצרים שבשביל להכניס לארץ חובה לעבור מכון התקנים.
    מבחינת היבואן, זהו יבואן מוכר, אולי הוא פחות מוכר בשם אך יש לו מוצרים רבים וטובים (החל מעגלות ועד צעצועים לפעוטות) , האחריות שלו היא כמו כל אחריות של יבואן אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אביבית- לאחר ברור נוסף...

טל
    06/07/2010

אז אכן בררתי השבוע לגבי העגלה ה"מדוברת"

דיברתי עם היבואן- שמו אליק,
    בררתי גם במכון התקנים, אכן עברה מבחנים ויש לה תו תקן.

כנראה שאלך עליה , למרות ההתלבטות הקשה בינה לבין פג פרגו סקייט 2010- שאין מה להשוות מבחינת מותג ורזומה, אבל המחיר המופקע של הפג סקייט, פשוט לא ריאלי מבחינתי...

רציתי רק לשאול אם את מכירה אנשים שכבר רכשו את העגלה, אם יש פידבקים טובים.
    בנוסף, אני די חוששת מהבטיחות של הסלקל, וחושבת לרכוש סלקל של מקסי קוסי בנוסף.. (כי החבילה של פרגו- ספיריט מגיעה כולל הכל(אמבטיה ,טיולון, סלקל, ואפילו תיק לעגלה) ב-3000 ש"ח, רק שבסלקל שלה אין "בשר" כמו בזה של המקסי קוזי...

מה את ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אביבה
    06/07/2010

קודם כל גם אם המחיר של פג מופקע את לא יכולה להשוות מוצר איטלקי למוצר סיני .
    דבר שני ראיתי את העגלה המדוברת ולמעשה את תהי בין הראשונות שרוכשות את העגלה, לא בארץ בעולם. ולמעשה את ותינוקך תהיו שפני הנסיונות של העגלה המדוברת, לא דבר מומלץ בייחוד שיש עגלות מעולות ומוכרות בטווח המחיר הזה. מנסיוני בחיים מוצרים יקרים יותר לרוב טובים יותר אם זו לידה ראשונה על תתפשרי. אני אישית הזמנתי צ'יקו ליבינג מוצר איכותי שמיוצר באיטליה במחיר של 3800 ש"ח כולל הכל אמבטיה, סל קל + בסיס, טיולון דו כיווני ותיק מקורי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ספיריט

הריונית
    19/07/2010

אחחח... ההתכתבות הזו באה לי בזמן. :)
    גם אני ראיתי את העגלה בביג בייבי בבילו.
    מאוד התלהבתי מכך שהיא קלה ומאוד מזכירה במבנה שלה את הממבה.

באופן אישי, הייתי קונה את הממבה אבל היא לא זולה.

מישהי יודעת אם יש אחריות על הבדים?
    אשמח לקבל עוד פרטים ועידכונים מכן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ספיריט

הריונית
    19/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ספיריט

הריונית
    19/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו