מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון בשכיבה ב 180 מעלות חשוב???.08/07/2010
היי,
טוב גם אנחנו הגענו לשלב של חיפוש עגלות ויש לי בעיה עקרונית בדרך לעגלה "המושלמת"
ראינו שברוב עגלות הפרמיום החדשות (והמגניבות...), למשל ב ABC , בפג סקייט, בוגבו ,
בחלק של הטיולון אי אפשר להשכיב את התינוק לגמרי (180 מעלות) אלא רק במין מצב ביניין בין שכיבה על הגב לחצי ישיבה (האגן של התינוק "יושב" בתוך שקע כזה), כך שלמשל אי אפשר להשכיב את התינוק בטיולון על הבטן/הצד, אי אפשר לחתל אותו בתוך העגלה וכד...
ואם רוצים עגלה שאפשר להשכיב את הטיולון לגמרי הרי שהמגוון מאוד מצטמצם- בעיקר לכיוון העגלות עם שתי הידיות (שדומות לטיולון) למשל אנגיליזה, פג וכו.
אשמח לשמוע מנסיונכן האם בכלל יש משמעות לסוגיה הזו או שזה לא משנה?
כי מהחברות שלי לא הצלחתי להבין ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות
יובל שיזף08/07/2010נראה לי שיש בילבול מסויים אני ינסה לעשות סדר
בגדול ישנם 4 סוגי עגלות שונים: 1. טיולון - קל,זול ופשוט מתאים מגיל חצי שנה ומלעה. 2.עגלות חצי משולבות- :טיולון" יותר מאסבי,חזק ופונקצינאלי (וכמובן יותר יקר), שיורד למצב שכיבה מלא, מתאים מגיל 0. 3.עגלות משולבות- עגלות שמגיעות עם אמבטיות קשיחות. 4. עגלות פרימיום- בדר"כ עגלות משולבות אך מעוצבות!!!
במרבית המקרים רוב ההורים עוברים אחרי חצי שנה עד שנה וחצי לטיולנים פשוטים והסיבה היא, שהתינוק כבר מתחיל ללכת ואנו רוצה להיות בעגלה ולכן להסתובב עם העגלה פחות פרקטי מכיוון שהיא כבדה יותר יקרה יותר ומסורבלת יותר. הסיבה לרכוש עגלה מלכתחילה היא שבשנה הראשונה אנחנו לא ניצא לשום מקום בלי העגלה להבדיל שאחרי גיל שנה הטיולון פשוט ישאר זרוק באוטו במידה והתינוק יתעייף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא יודעת כמה את צודקת
אביבה08/07/2010אני מכירה חברות בעלות בוגבו ועגלות בעלות טיולון דומה ונראה כאילו התינוק סובל בזוית השכיבה שלהם. אני אתן לך רשימה של כל העגלות בעלות השכיבה הישרה בטיולון שאני מכירה.
1. צ'יקו טריו ליבינג מה שאני הזמנתי בעלת ידית שלמה שמתפרקת ל2 ידיות.
2. פג פרגו מודולר יש כמה דגמים כולן בעלות 2 ידיות.
3. אינגלזינה בעלת 2 ידיות.
4. מוצי בעלת ידית שלמה אך כבדה וגדולה בקיפול.
5. בבה קונפורט סטריטי או לולה אפ.
6. ברייטקס בי סמארט דומה למוצי בתאור.
7. בבה קאר מאוד הרשימה אותי אך יקרה מאוד.
8. קאם פולסר דומה למוצי בתאור.
מקווה שהרשימה תעזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)